Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Am vazut intr-un articol trecut o combinatie ieftina de zboruri spre cateva destinatii asiatice, mai exact un zbor Bucuresti - Kuala Lumpur - Krabi - Bangkok - Phuket - Muscat - Bucuresti la 488€ dus-intors.

Astazi insa va mai propun "o aroganta": o combinatie Asia plus... Mauritius!

La fel, veti zbura din Milano spre Kuala Lumpur cu Oman Air. In Milano ajungeti din Bucuresti cu Ryanair. La dus aveti 2h15 min intre zboruri, la intoarcere aveti nevoie de o noapte de cazare in Milano (am inclus-o in pretul total). ATENTIE: Daca nu doriti sa riscati sa pierdeti la dus legatura in Milano (in caz ca intarzie zborul cu Ryanair), recomand sa ajungeti in Milano cu o zi inainte de zborul intercontinental. Zboruri gasiti suficiente cu low cost pentru orice zi, iar pentru 20€, cat costa o noapte de cazare in camera dubla langa aeroport, nu merita riscul. 

Din Kuala Lumpur veti zbura direct spre Mauritius cu Air Asia. 

Am ales ca si exemplu doua intervale de calatorie, unul mai lung, unul mai scurt (plecare in 23 sau in 28 februarie, intoarcere in 15 martie).

Zborul Bucuresti - Kuala Lumpur: 392€

  • 23 sau 28 februarie - 16 martie: zbor Bucuresti - Milano MXP, cu Ryanair, 31€, bagaj de mana inclus
  • 23 sau 28 februarie - 15 martie: zbor Milano MXP - Kuala Lumpur (escala scurta in Muscat), cu Oman Air, 341€, bagaj de cala inclus
  • o noapte de cazare langa aeroport in Milano in 15 martie, 20€/p/in camera dubla
Zboruri direct Kuala Lumpur - Mauritius (durata: aproximativ 7 ore)

  • 7 - 13 martie sau 5 - 11 martie cu Air Asia: 1050 MYR/ 230€ (numai cu bagaj de mana), 1314 MYR / 287€ (bagaj de cala inclus)
Alte exemple:
  • pentru zborul Bucuresti - Kuala Lumpur via Milano, gasiti in articolul precedent (click AICI). Dar nu va opriti aici, cautati pe Momondo alte date pentru zborul Milano - Kuala Lumpur. Legatura din Bucuresti este simplu de gasit.
  • pentru zborul Kuala Lumpur - Mauritius, direct pe site-ul Air Asia.

Evident, in Asia nu trebuie sa stati tintuiti in Kuala Lumpur. Va puteti inspira din exemplele din articolul precedent, toate datele si destinatiile sunt perfect customizabile. Vacanta v-o faceti voi!

De ce e posibil sa merite aceasta combinatie, in cazul in care Malaezia (sau alte parti din Asia din apropiere) si Mauritius sund doua destinatii de vizitat pe lista dvs?

Pai zborurile Bucuresti - Mauritius incep de la vreo 700€ dus-intors, cu o medie de 8-900€ dus-intors. Si in rarele ocazii in care apar promotii, de obicei pretul nu scade mult sub 600€ dus-intors. Asa ca, daca tot mergeti in Asia si daca aveti ceva timp in plus la dispozitie, puteti sa vizitati si Mauritius si sa faceti si o economie semnificativa la zboruri.

























Oferta este de tip Do It Yourself, adica trebuie sa faceti dvs rezervarile. Pentru detalii suplimentare, consultati sectiunile Despre si Intrebari frecvente.



Cu cazarea este simplu sa rezolvati: trebuie numai sa comparati preturile la mai multi furnizori si sa alegeti. Pentru detalii, ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.

Daca doriti sa aruncati o privire si la apartamentele disponibile pe Airbnb, in cazul in care va creati un cont nou la ei, pot sa va ajut si eu cu un voucher de 90 de lei pe care il puteti folosi la rezervare.



Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...

Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube
Invatati sa va gasiti singuri zborurile care va intereseaza, urmarind serialul CUM SA CAUTI ZBORURI IEFTINE!
Madalin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine