Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]











Pentru ca si eu le mai urmaresc, ti-am prezentat si in trecut promotiile de la Atlantis, The Palm Dubai, inclusiv pentru atractiile precum waterpark-ul Aquaventure (pe care il vizitez obligatoriu de fiecare data cand ajung in Dubai) sau pentru acvariul Lost Chambers.

Fiind inceput de an, avem o noua promotie: pana in 30 ianuarie exista reduceri de pana la 35% la cazare. Astfel:
  • combinand promotia de pana la 35% 
  • cu inca 10% discount disponibil daca iti faci un cont gratuit de membru Atlantis 
  • si cu niste date de calatorie in afara sezonului, cand hotelurile sunt mai ieftine in mod natural
am ajuns la un pret foarte bun pentru acest hotel:
  • 553 dirhami / 136€ camera dubla, adica numai 68€ de persoana, taxe incluse!
Si, daca nu stiai deja, daca esti cazat la Atlantis, ai acces gratuit in fiecare zi in care stai acolo, atat la Aquaventure, cat si la Lost Chambers!

Am verificat de curiozitate, si doua bilete la Aquaventure pentru 15 septembrie (cand am facut si simularea pentru cazare) costa 578 dirhami, asadar mai mult decat cazarea pentru doua persoane la Atlantis.

Perioada promotiei de iarna: pana in 30 ianuarie
Perioada de cazare: 6 ianuarie 2020 – 5 ianuarie 2021 (dupa cum era de asteptat, am gasit preturile minime in mai - septembrie 2020)

Sigur, fiindca vei gasi acest pret in afara sezonului, il recomand doar daca se intampla sa ajungi prin Dubai in acea perioada. Altfel, nu cred ca merita un drum pana acolo in mai - septembrie, cand este cel mai cald. Poate, la extremitatile acestei perioade si doar daca planuiesti o vacanta exclusiv de relaxare, plaja, piscina si aquaparkuri. Sau, cine stie, desi sunt mai mari, poate iti convin si preturile reduse din celelalte luni.



CUM REZERVI

Eu iti exemplific pentru o noapte de cazare, in 15 septembrie 2020, cu simulari cu tot. Alte date poti sa cauti singur/a.

1. Deschide TRIPADVISOR HOTELS la hotelul Atlantis (click pe buton), apoi click pe Atlantis, The Palm ->  'Hotel dirrect offer! Up to 35% Off Jan Save'  -> "Redeem Online":











2. Ai ajuns pe site-ul hotelului. Mai intai trebuie sa iti creezi contul gratuit de membru Atlantis (pentru a beneficia si de extra reducerea de 10%):

  • click SPECIALS OFFERS -> ATLANTIS MEMBERS RATE


  • introdu datele tale, bifeaza Privacy Policy Consent si apasa SUBMIT



  • daca totul este ok, in pagina urmatoare vei ajunge la un mesaj de confirmare. Din aceasta pagina apasa oricare dintre butoanele BOOK NOW pentru a incepe rezervarea:



3. Verifica preturile pentru datele, tipul de camera si extra serviciile dorite de tine si, daca te hotarasti, fa rezervarea... :)

  • alege datele de calatorie si numarul de persoane, apoi click pe FIND A ROOM:

  • dupa cum observi, preturile incep pentru data aleasa de mine de la 452 dirhami (fara taxe) si accesul la Aquaventure si la The Lost Chambers este inclus pentru fiecare zi de cazare. Fa click pe butonul BOOK pentru a vedea  pretul final:



  • pret cu taxele incluse pentru exemplul meu: 553 dirhami / 136€ pe camera dubla, adica 68€ / persoana:


Daca s-ar intampla sa ajung in Dubai in perioada in care exista astfel de preturi, nu as ezita sa stau doua nopti la acest hotel...


RESURSE PENTRU VACANTA TA
• Compara preturile la zboruri si la cazare pentru destinatiile si datele care te intereseaza pe tine:
 
Pentru cursuri de schimb avantajoase: comanda gratuit un card Revolut
 Fa-ti un cont nou AirBnb si primesti 34€ credit 
Pentru informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei: intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu
Daca in ultimii trei ani ai avut zboruri cu intarzieri, anulate sau suprarezervateafla daca te incadrezi si aplica pentru despagubiri legale de pana la 600€  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine