Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Daca sunteti fani ai vacantelor last minute si gasiti preturi rezonabile la zboruri low-cost spre Londra, s-ar putea sa va intereseze aceasta oferta de la Thomson Airways: un zbor dus-intors Londra Gatwick - Punta Cana (Republica Dominicana) pentru 23 aprilie - 06 mai costa 219£, adica aproximativ 300€. Iar un zbor dus-intors spre Cancun (Mexic), pentru perioada 23 aprilie - 07 mai, 234£ - cca 330€.




Preturile de mai sus includ toate taxele, masa pe timpul zborului si un bagaj de mana pana in 5kg, dar nu si un bagaj de cala. Adaugarea unui bagaj de cala de 20 de kg costa 75£, asadar pretul total cu bagaj de cala ar creste cu circa 100€, dar si asa preturile sunt foarte bune. Daca sunteti doua persoane si va este suficient, puteti sa luati in calcul sa achizitionati doar un bilet cu bagaj de cala inclus (asadar ati ajunge la 30kg in total pentru doua persoane).


Partea cea mai "cool" - care m-a si determinat sa pun oferta - este ca veti calatori cu avionul "despre care toata lumea vorbeste" si anume cu noul Boeing 787 Dreamliner!



Oferta de la: Thomson Airways
Perioada de rezervare:  nu o cunosc
Perioada de calatorie: aprilie-mai 2015
Plecari din: Londra Gatwick
Destinatii: Punta Cana, Cancun
Bagaj de cala: nu este inclus in pretul initial
Rezervari: pentru  rezervari, puteti accesa thomson.co.uk

Ca sa fiti la curent cu toate promotiile si ofertele, va invitam sa ne urmariti pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine