Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Definirea termenilor

promotrips.ro: website informativ care publica informatii de calatorie si oferte la servicii turistice (cum ar fi, dar fara a se limita la bilete de avion, unitati de cazare, servicii de inchiriere masina) si care redirectioneaza utilizatorii spre alte site-uri web (cum ar fi, dar fara a se limita la motoarele de cautare sau agentiile la care se pot face rezervari), numite in continuare terti.

utilizator: orice persoana care acceseaza site-ul promotrips.ro si orice resurse online conexe (cum ar fi paginile promotrips.ro de pe retelele de socializare sau newsletter-ul de pe email).

tert: orice website la care utilizatorul ajunge prin intermediul site-ului promotrips.ro (cum ar fi motoarele de cautare zboruri sau agentiile la care se pot face rezervari)
Orice accesare si folosire a website-ului promotrips.ro necesita si implica intelegerea si acceptarea Termenilor si Conditiilor prezentate aici:


 1. utilizatorul intelege si accepta ca promotrips.ro este un blog informativ
 2. utilizatorul intelege si accepta ca promotrips.ro nu vinde produse sau servicii si ca promotrips.ro nu este o agentie de turism.
 3. utilizatorul intelege si accepta ca decizia de a efectua rezervari si achizitii de servicii turistice de orice fel la terti ii apartine in totalitate.
 4. utilizatorul intelege si accepta ca trebuie sa se informeze complet despre serviciile/produsele pe care doreste sa le achizitioneze direct pe site-ul tertilor si sa urmeze termenii si conditiile tertilor.
 5. utilizatorul intelege si accepta ca promotrips.ro nu este raspunzator in cazul oricaror eventuale pierderi financiare sau de alta natura rezultate in urma achizitionarii unui serviciu la terti, contractul legal fiind intre utilizator si tert.
 6. utilizatorul intelege si accepta ca in  cazul oricaror neplaceri in relatia cu tertul sau in legatura cu serviciile ori produsele achizitionate de la tert, promotrips.ro nu are nicio raspundere si ca eventuala raspundere revine tertilor de la care a achizitionat serviciile/produsele sau cu care are o relatie o contractuala.
 7. utilizatorul intelege si accepta ca este obligatia lui sa se informeze despre conditiile de calatorie, eventualele vaccinuri si documentele necesare (cum ar fi vizele) atat pentru destinatia in care doreste sa calatoreasca, cat si pentru eventualele tari pe care urmeaza sa le tranziteze.
 8. utilizatorul intelege si accepta ca decizia de a calatori sau nu intr-o anumita destinatie si intr-o anumita perioada ii apartine in totalitate si isi asuma toate riscurile pentru decizia luata.
 9. utilizatorul intelege si accepta ca tarifele afisate in simulari si mentionate in articole pe promotrips.ro sunt disponibile pe site-urile tertilor si ca promotrips.ro nu are niciun control asupra lor si ca nu poate garanta disponibilitatea lor pentru un anumit termen fix.
 10. utilizatorul intelege ca este responsabil sa verifice sfaturile de calatorie si informatiile aparute pe promotrips.ro si ca este responsabil de toate actiunile pe care le ia sau de inactiunile pe care nu le ia in urma parcurgerii sfaturilor de calatorie si a informatiilor de pe promotrips.ro.
 11. desi promotrips.ro face toate eforturile sa se asigure de corectitudinea informatiilor publicate, se mai pot strecura si inadvertente neintentionate, asadar utilizatorul intelege ca este responsabil sa verifice corectitudinea si actualitatea informatiilor prezentate pe promotrips.ro.

Aflati mai multe despre:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine