Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Ushuaia, situat in Tara de Foc, Argentina, este considerat cel mai sudic oras al lumii. Situat la numai 1000 km de Antarctica, este si punctul de plecare al vaselor de croaziera spre continentul inghetat. Totusi. cu oferta celor de la LAN Airlines (o companie aeriana sud-americana), acesta parca nu mai pare chiar atat de indepartat... Un zbor dus-intors Milano - Ushuaia in februarie 2016, costa 576€, taxe si doua bagaje de cala incluse. La acesta, evident mai trebuie sa adaugati costul drumului Romania - Milano, dar in februarie cred ca puteti gasi lejer zbor dus-intors, cu bagaj inclus, sub 100€...





Am gasit acest pret in principal in luna februarie 2016. Daca va jucati un pic pe site-ul lor, probabil puteti sa il gasiti si pentru alte luni.


Dupa cum puteti vedea si in simulare, zborurile vor fi cu escala in Sao Paulo si in Buenos Aires:



Daca Ushuaia nu e pe gustul vostru, dar totusi "vreti" Argentina,  am observat la British Airways niste preturi bune din Bucuresti spre Buenos Aires. Un exemplu: 10 - 25 martie, 643€:



Oferta de la: Latam Airlines Group, British Airways
Perioada de calatorie: februarie 2016 (posibil si in alte luni)
Plecari din:  Milano (pentru Ushuaia), Bucuresti (pentru Buenos Aires)
Destinatii:  Ushuaia, Buenos Aires (Argentina)
Rezervari zboruri:

Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte,  va invit cu caldura sa urmariti Promotrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine