Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Pe cand da frigul la noi, profitam de zborurile directe din Cluj oferite de Wizz Air si fugim o saptamana in Dubai, la soare, plaja, parcuri acvatice, desert, zgarie nori si toate celelalte!


Data nu este aleasa intamplator, deoarece in octombrie se deschid trei noi parcuri de distractii: Motiongate, Bollywood si Legoland Dubai (detalii AICI)!


Zbor cu Wizz Air: de la 141€/p

Zborul cu Wizz Air in 8 - 15 noiembrie va costa:

  • cu Wizz Discount: 630 lei/141€/p, bagaj de cala 23 kg inclus 
  • fara Wizz Discount: 766 lei/172€/p, bagaj de cala 23 kg inclus







Cazare 1: ibis Dubai Al Rigga, la 237€/p

Prima optiune de cazare este hotelul Ibis Dubai Al Rigga**, unitate notata cu 7.6 din 10 pe Booking.


Descrierea de pe Booking:

Situat în cartierul Al Rigga din Dubai, acest hotel din lanţul Ibis oferă cazare la un raport bun calitate/preţ, un centru de fitness şi parcare gratuită. Staţia de metrou Al Rigga este la 5 minute de mers pe jos de hotel.  
Toate camerele simple sunt mobilate confortabil şi au pat Sweet Bed by ibis, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi acces gratuit la internet Wi-Fi. De asemenea, fiecare cameră are aer condiţionat şi o baie privată cu uscător de păr. Ibis Al Rigga include un restaurant deschis nonstop care serveşte preparate internaţionale, precum şi un bar unde vă puteţi relaxa cu o băutură. De asemenea, în zona din jurul hotelului există numeroase restaurante şi magazine.  
Feribotul care traversează Dubai Creek către Bur Dubai pleacă dintr-o staţie aflată la 1 km de hotel, iar Al Ghurair City Mall este la doar 5 minute de mers cu maşina.  
 Formalitățile de check-out se pot face confortabil până la 12:00, deci vă puteți relaxa cu încă o ceașcă de cafea.

7 nopti in camera dubla va costa 1935 dirhami/474€ (toate taxele incluse), rezervare direct pe site-ul hotelului:

Acest pret este valabil pentru membrii LeClub Accor Hotels (inregistrarea este gratuita si se face pe site-ul hotelului in momentul in care faceti rezervarea camerei)



Cazare 2: ibis Dubai Mall of the Emirates, la 279€/p

Daca doriti sa stati in orasul nou, puteti sa alegeti hotelul Ibis Dubai Mall of the Emirates**, unitate notata cu 7.5 din 10 pe Booking si situata langa mallul cu acelasi nume.


Descriere de pe Booking:

Ibis Mall of the Emirates se află la mai puţin de 2 minute de mers pe jos de Mall of the Emirates şi de Ski Dubai. 
Acesta are un restaurant italian şi oferă camere cu aer condiţionat şi TV prin satelit. Camerele de la Ibis Mall of the Emirates sunt decorate în culori neutre şi includ mobilier modern din lemn. Acestea sunt dotate cu birou şi facilităţi de călcat. Dimineaţa, Ibis oferă un mic dejun tip bufet, cu ouă, produse de patiserie proaspete şi cafea. Restaurantul italian Amici serveşte preparate din bucătăria tradiţională italiană sau mediteraneană. 
Ibis Mall of the Emirates este situat la 5 minute de mers pe jos de staţia de metrou Mall of Emirates şi la 10 minute de Aeroportul Internaţional Dubai. Hotelul pune la dispoziţie o parcare privată gratuită. 
Formalitățile de check-out se pot face confortabil până la 12:00, deci vă puteți relaxa cu încă o ceașcă de cafea.

7 nopti in camera dubla va costa 2275 dirhami/557€ (toate taxele incluse), rezervare direct pe site-ul hotelului:
Acest pret este valabil pentru membrii LeClub Accor Hotels (inregistrarea este gratuita si se face pe site-ul hotelului in momentul in care faceti rezervarea camerei)


Perioada: 8 - 15 noiembrie 2016
Plecare: din Cluj-Napoca
Destinatie: Dubai
Zbor dus-intors cu Wizz Air, de la 141€/p 
Politica bagaje: inclus in pret bagaj de cala de 23 kg
Cazare: ibis Hotels, de la 237€/p
Total: de la 378€/p

Rezervare bilete de avion: pe site-ul Wizz Air
Rezervare cazare : 

Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine