Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]





Periodic selectez din Top 1000 Minuni ale Lumii , creat de Howard Hillman, una sau mai multe destinatii pentru care creez pachete de vacanta cu zbor si cazare incluse.

Astazi mergem in Bruges, orasul medieval inconjurat de canale!

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul (pe site-ul companiei aeriene) si cazarea (pe site-ul hotelului, la agentiile online samd). Gasiti toate link-urile la finalul articolului.

Pentru articolul cu plecare din Timisoara, faceti click AICI.



Zbor Bucuresti - Bruxelles Charleroi: 38€ dus-intors

  • 2 iunie: zbor Bucuresti - Bruxelles Charleroi, cu Wizz Air: 93 lei/21€ (pret cu Wizz Discount si bagaj MARE de mana)
  • 5 iunie: zbor Bruxelles Charleroi - Bucuresti, cu Ryanair: 17€ 








Transfer Bruxelles Charleroi - Bruges: 10€ dus-intors

Puteti sa rezervati transferul dus-intors intre aeroportul Charleroi si Bruges pe Flibco.com, la 10€/pers:







Cazare: 106€/pers

Pentru cazarea am ales hotelul ibis budget Brugge Centrum Station, notat cu 7.8 din 10 pe Booking si cu 4 din 5 pe TripAdvisor.

In perioada 2 - 5 iunie 2016, o camera dubla costa 950 lei/ 212€ (cu toate taxele, inclusiv cele de oras), adica 106€/persoana. 

Acest pret este valabil pentru membrii LeClub Accor Hotels (inregistrarea este gratuita si se face pe site-ul hotelului in momentul in care faceti rezervarea camerei)



Descrierea de pe Booking.com:
Acest hotel ibis budget este situat lângă gara Bruges, la marginea oraşului şi la o scurtă plimbare de centrul istoric al oraşului Bruges. Acest hotel modern are recepție cu program nonstop și oferă camere cu aer condiționat. Toate camerele de la ibis budget Brugge Centrum Station au TV cu ecran plat și duș.Hotelul serveşte un mic dejun continental tip bufet, fără limită de consum. 
Ibis budget Brugge Centrum Station se află la doar 5 minute de mers pe jos de zona Beguinage şi la o plimbare de 20 de minute de Belfort. În apropierea hotelului există o parcare publică. Centrul istoric din Bruges este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de gastronomie, bere și istorie.




Simulare direct pe site-ul hotelului:









Perioada: 2 - 5 iunie 2016
Plecare: din Bucuresti
Destinatie: Bruges, Belgia
Zbor dus-intors Bucuresti - Bruxelles: 38€/pers (bagaj mare de mana inclus)
Transfer: 10  /pers
Cazare: hotel Ibis Budget Brugges Centrum Station, la 106€/pers
Total de persoana: 154€

Rezervare bilete de avion:

Rezervare transfer: pe Flibco.com
Rezervare cazare: pe site-ul hotelului



Doriti alta unitate de cazare in Bruges? Cautati-o singuri, dupa buget si pretentii, comparand cele mai bune oferte de pe piata! Ca sa va ajut, am lansat in parteneriat cu Hotelscombined, varianta beta a motorului de cautare cazare PROMOTRIPS HOTELS! Incercati-l si voi aici:



Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine