Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Fly Dubai vine cu o oferta foarte buna: pana in 14 martie puteti sa rezervati zboruri din Bucuresti cu pana la 50% reducere pentru o multime de destinatii. Perioada de calatorie este foarte generoasa: intre 10 martie 2016 si 25 martie 2017.

Iata preturile minime anuntate pentru unele destinatii:

  • Dubai 205€
  • Doha 230€
  • Goa, India 255€
  • Maldive 355€
  • Sri Lanka 357€
  • Kathmandu 428€
  • Africa (Tanzania 478€, Uganda 457€) 
  • vedeti AICI toate destinatiile!
Exista trei categorii de preturi, in functie de perioada in care doriti sa calatoriti: din 10 martie, din iunie, din noiembrie 2016.


Evident, zborurile ieftine se dau repede, asa ca sa nu credeti ca o sa gasiti tocmai usor zboruri la preturile minime spre Maldive de exemplu. Deocamdata am  gasit relativ usor in octombrie (vedeti simularea), dar, in concediu fiind, nu am timp sa sap mai mult... Cum oferta e valabila doua saptamani, ma astept sa tot apara treptat bilete la preturi promotionale. Asadar spor la cautat si... rabdare :)


Dubai, 205€ dus-intors




Goa, 255€ dus-intors




Sri Lanka, 357€ dus-intors





Maldive, 355€ dus-intors




Doha, 230€






Oferta de la: Fly Dubai
Perioada de rezervare: pana in 14 martie 2016
Perioada de calatorie: pana in martie 2017
Plecare din: Bucuresti
Destinatii: Orientul Mijlociu, Asia, Africa
Rezervari: pe site-ul FlyDubai



Cautati-va singuri cazare, dupa buget si pretentii, comparand cele mai bune oferte de pe piata! Ca sa va ajut, am lansat in parteneriat cu Hotelscombined, varianta beta a motorului de cautare cazare PROMOTRIPS HOTELS! Incercati-l si voi aici:





Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine