Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Dragi cititori, astazi va propun (din nou) sa profitam de zborurile directe din Cluj spre Dubai oferite de Wizz si sa ne conectam si la alte destinatii mai indepartate. Dupa Singapore si Sri Lanka, in acest articol ne oprim la New Delhi, India.

Am luat un zbor ieftin cu Wizz Air (iarna urmatoare, cand in India e sezonul uscat, gasiti suficiente la 448 lei dus-intors, pret cu Wizz Discount) si apoi am cautat niste zboruri la pret bun de pe aeroportul pe care aterizam (adica de pe Dubai Al Maktoum - DWC). Si am gasit la Qatar Airways. Pentru zborul cu Wizz, am inclus si pretul pentru bagajul de cala.


ATENTIE! Cum cumparati bilete separate pentru zborul cu Wizz si cel cu Qatar, dupa cum usor puteti banui, legatura nu va este garantata. Eu am ales timp de escala intre zboruri nu foarte mare la dus (circa 3 ore), dar mai mult decat suficient daca nu apar intarzieri mai mari sau alte schimbari in planul zborurilor. Totusi fiind iarna la noi,  va recomand sa fiti prevazatori si sa alegeti si la dus zbor din Dubai spre Delhi in alta zi decat zborul Cluj - Dubai.

In exemplul meu, la intoarcerea din India v-am lasat doua zile in Dubai pentru plaja, vizitat si ce mai doriti voi. Pe acelasi model puteti sa cautati destul de usor zboruri pentru alte date.



Exemplu: 7 - 17 ianuarie 2017


Detalii zboruri:

  • 7 ianuarie: zbor Cluj - Dubai DWC (unde ajungeti la 20.20), cu Wizz Air
  • 7 ianuarie, 23.15: zbor Dubai DWC - Delhi (via Doha), cu Qatar Airways  
  • 15 ianuarie: zbor Delhi (via Doha) - Dubai DWC
  • aveti doua zile la dispozitie sa vizitati Dubai
  • 17 ianuarie, 20.55: zbor Dubai DWC - Cluj, cu Wizz Air



Cost zboruri: 379€

  • zbor dus-intors Cluj - Dubai DWC: 625 lei/ 140€ (pret cu Wizz Discount si cu bagaj de cala de 23kg inclus).
  • zbor dus-intors Dubai DWC - Delhi: 980 AED/ 239€






Oferta de la: Wizz Air, Qatar Airways
Perioada de rezervare: nu o cunosc
Perioada de calatorie: probabil cele mai ieftine zboruri o sa le gasiti pentru iarna viitoare (fix cand este sezonul uscat in Sri Lanka)
Plecari din: Cluj-Napoca
Destinatii: Dubai si Delhi, india
Rezervari: 


Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine