Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Din Italia


Gasiti pe site-ul Alitalia zboruri foarte ieftine din mai multe orase italiene (cum ar fi Milano, Roma, Venetia, Bologna, Napoli, Bari samd) spre Santiago, Chile.

Preturile se invart la 399€ dus-intors direct pe site-ul Alitalia sau sunt chiar mai ieftine la agentiile online (unde incep de la 383€) si sunt disponibile pentru lunile mai - iunie 2016.

Din Romania spre Italia puteti sa gasiti zboruri la preturi rezonabile din mai multe orase. Ca de obicei, trebuie sa fiti atenti la durata intre zboruri, poate la schimbat aeroporturi, cate o noapte de cazare in Italia samd. De asemenea, am gasit si cateva zboruri la pret bun din Bucuresti, direct cu Alitalia (detalii mai jos).


Simulari pe site-ul Alitalia:


Simulare via Momondo:







Din Bucuresti

Via Momondo am gasit si cateva zboruri din Bucuresti (ma refer la zboruri cu Alitalia, cumparate pe acelasi bilet, nu la zboruri de legatura cautate separat), care incep de la 493€ dus-intors. Din ce am vazut, nu sunt foarte multe date si sunt disponibile doar la Vola.ro (sau cel putin eu nu am gasit acest pret la alte agentii).

Exemple:




De curiozitate, iata ce preturi gasiti in mod normal la Alitalia pentru ruta Bucuresti - Santiago:






Oferta: de la Alitalia
Perioada de rezervare: nu o cunosc
Perioada de calatorie: in principal in mai-iunie 2016
Plecari din: Roma, Milano, Venetia, Bologna, Bari, Napoli samd
Destinatie: Santiago, Chile
Rezervari: incepeti cautarea via Momondo si alegeti agentia online preferata. Gasiti mai usor datele la pretul minim pe site-ul Alitalia.



Comparati optiunile pentru cazare in Chile, cu ajutorul motorului PROMOTRIPS HOTELS! 


Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ma pe email sau pe Facebook.
Urmaresti deja PromoTrips.ro? Te invit cu drag sa lasi impresiile tale in Cartea de Oaspeti!

Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine