Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Dragi cititori, in video-urile din seria Cum sa cauti zboruri ieftine, ma stradui sa va arat cum puteti sa cautati si singuri oferte bune pentru zborurile care va intereseaza. Asta este partea cea mai dificila.

Odata ce aveti asigurat zborul la un pret foarte bun, e foarte simplu sa va gasiti si o unitate de cazare potrivita pentru nevoile si exigentele voastre. Dupa cum v-am explicat in articolul Cum sa cauti pretul cel mai bun pentru cazare: aveti motoare de cautare ca sa gasiti cu cateva click-uri de mouse cele mai bune preturi la agentiile online, mai cereti niste oferte de la agentiile traditionale, comparati si alegeti. 

Cu unele exceptii, preturile la cazare nu o sa varieze nici pe departe la fel de mult ca si preturile la biletul de avion. Sigur, in sezon vor fi mai mari, in afara sezonului vor fi discount-uri; in Maroc si in Thailanda veti plati putin pentru 5*, in tarile nordice e posibil sa vi se para astronomice preturile si la hotelurile de o stea. Dar... cam atat.

In acest video va arat cum am gasit in cateva minute un city break ieftin in frumosul Alberobello: zboruri din Cluj, Bucuresti Timisoara, transfer cu tren, cazare si mic dejun incluse.

Ca de obicei, costul total al vacantei depinde de zbor.

Evident, puteti sa impartiti sejurul, sa vizitati si Bari ori alte destinatii frumoase din zona.

Note
  • acest tip de vacante sunt banal de gasit si de catre voi. De aceea, chiar daca prind la public si aduc trafic si like-uri, eu am ales sa nu mai pierd timpul cu ele. Exista preturi asemanatoare la zboruri de multe ori pe parcursul unui an (doar in vara vor fi probabil semnificativ mai scumpe), iar preturile pentru unitatile de cazare mentionate in articol sunt cele normale, asadar nu vor varia foarte mult. 
  • ca sa nu fie nimic prea complicat, am ales numai solutii foarte simple care dureaza putin sa le incercati si voi. 
  • perioada si intervalul de calatorie, orasele de plecare, destinatia, zborurile, unitatea de cazare alese si preturile returnate sunt doar niste exemple. Cautati si din alte orase, si spre alte destinatii, alegeti ce fel de zboruri si perioade de calatorie doriti voi.
Sper sa va fie de folos si... spor la cautat!


Cateva cuvinte despre video:

  • Am lucrat cu varianta pentru desktop a site-urilor, nu cu cea pentru mobil. De aceea, recomand sa vizionati videoclipul pe calculator/laptop/tableta.
  • Nu aveti nevoie de sunet, am notat direct in video ce era de notat.
  • Recomand sa schimbati calitatea imaginii la HD.
  • Datorita timpului liber extrem de limitat, obisnuiesc sa lucrez foarte repede, asa ca nu am pretentii de calitati artistice in editarea videoclipurilor. Vreau doar sa transmit informatia intr-un mod cat mai eficient. Daca pe alocuri vi se pare ca trec prea repede prin exemple, puteti sa puneti videoclipul pe pauza si sa repetati si voi pasii.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine