Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Tarom anunta urmatoarea oferta: 
În perioada 2-15 februarie 2015, TAROM pune în vânzare bilete de avion începând de la 99 euro, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse. Oferta este valabilă pe toate rutele directe operate de TAROM cu avioane proprii, între România şi orice destinaţie externă:
  • între BucureÅŸti ÅŸi Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca , Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena;
  • între IaÅŸi ÅŸi Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino
  • între Sibiu ÅŸi Munchen
  • între Cluj-Napoca ÅŸi Viena. 
Biletele pot fi achiziÅ£ionate de site-ul mobil m.tarom.ro, de la agenÅ£iile proprii TAROM ÅŸi agentii autorizati IATA.  
“Dorim să fim alături de pasagerii noÅŸtri încă de la începutul acestui an ÅŸi de aceea lansăm oferte de nerefuzat. ÃŽn perioada 02 - 15 februarie 2015 vom pune în vânzare bilete de avion la preÅ£uri de la 99 *euro, pentru o călătorie dus - întors, pentru toate destinaÅ£iile noastre externe operate cu avioane proprii pe zboruri directe”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM. TAROM reaminteÅŸte pasagerilor că preÅ£ul biletului include numeroase avantaje, precum mese calde ÅŸi băuturi la bord oferite gratuit, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit.  
Perioada minimă de şedere la destinaţie este de 4 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică ; perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.
Atentie, locurile la 99 de euro dus-intors sunt limitate si nu neaparat usor de gasit pentru destinatii foarte circulate.

Cateva simulari facute de catre mine:

Bucuresti - Dubai


Iasi - Londra

Cluj - Viena


Sibiu - Munchen



Oferta de la: Tarom
Perioada de rezervare: 2 - 15 februarie
Perioada de calatorie: oricand, cu exceptia urmatoarelor perioade: 9-16 aprilie 2015, 1-31 august 2015, 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016. In cazul în care cel puÅ£in un tronson de calatorie este intr-unul dintre intervalele mentionate, oferta nu se aplica. 
Plecari din: Bucuresti, Iasi, Sibiu, Cluj-Napoca
Destinatii: multiple (vezi in articol)
Rezervari: pe m.tarom.ro , adica pe versiunea de mobil a site-ului. Atentie, am observat ca pe cea de desktop, apar preturi mai mari. 

Ca sa fiti la curent cu toate promotiile si ofertele, va invitam sa ne urmariti pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine