Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Tarom anunta urmatoarea oferta: 
În perioada 2-15 februarie 2015, TAROM pune în vânzare bilete de avion începând de la 99 euro, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse. Oferta este valabilă pe toate rutele directe operate de TAROM cu avioane proprii, între România şi orice destinaţie externă:
  • între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca , Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena;
  • între Iaşi şi Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino
  • între Sibiu şi Munchen
  • între Cluj-Napoca şi Viena. 
Biletele pot fi achiziţionate de site-ul mobil m.tarom.ro, de la agenţiile proprii TAROM şi agentii autorizati IATA.  
“Dorim să fim alături de pasagerii noştri încă de la începutul acestui an şi de aceea lansăm oferte de nerefuzat. În perioada 02 - 15 februarie 2015 vom pune în vânzare bilete de avion la preţuri de la 99 *euro, pentru o călătorie dus - întors, pentru toate destinaţiile noastre externe operate cu avioane proprii pe zboruri directe”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM. TAROM reaminteşte pasagerilor că preţul biletului include numeroase avantaje, precum mese calde şi băuturi la bord oferite gratuit, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit.  
Perioada minimă de şedere la destinaţie este de 4 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică ; perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.
Atentie, locurile la 99 de euro dus-intors sunt limitate si nu neaparat usor de gasit pentru destinatii foarte circulate.

Cateva simulari facute de catre mine:

Bucuresti - Dubai


Iasi - Londra

Cluj - Viena


Sibiu - MunchenOferta de la: Tarom
Perioada de rezervare: 2 - 15 februarie
Perioada de calatorie: oricand, cu exceptia urmatoarelor perioade: 9-16 aprilie 2015, 1-31 august 2015, 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016. In cazul în care cel puţin un tronson de calatorie este intr-unul dintre intervalele mentionate, oferta nu se aplica. 
Plecari din: Bucuresti, Iasi, Sibiu, Cluj-Napoca
Destinatii: multiple (vezi in articol)
Rezervari: pe m.tarom.ro , adica pe versiunea de mobil a site-ului. Atentie, am observat ca pe cea de desktop, apar preturi mai mari. 

Ca sa fiti la curent cu toate promotiile si ofertele, va invitam sa ne urmariti pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine