Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Dupa cum probabil stiti, Wizz Air ofera preturi preferentiale pentru membrii Wizz Discount Club. Ba, mai nou, am observat ca ofera si promotiile periodice de 20% tot numai pentru membrii Wizz Discount (sper totusi sa nu devina un obicei...).

Asadar, poate nu ar fi o idee rea sa achizitionati si dvs un astfel de abonament impreuna cu urmatorul bilet de avion, chiar daca nu sunteti siguri in acel moment ca veti mai zbura cu ei in urmatoarele 12 luni (atat este valabil abonamentul). De ce? Pentru ca e posibil sa nu va coste nimic in plus...

UPDATE: codul de reducere a expirat intre timp, dar informatiile din articol raman valabile...

 Sa va si explic:


Informatii despre Wizz Discount Club

Wizz Discount ofera o reducere minimă garantata de 45 RON la preturile biletelor de peste 99 RON, plus o reducere suplimentara de 23 RON pentru fiecare bagaj mare de cabina si fiecare bagaj inregistrat achizitionat online. 

Cu abonamentul standard, reducerile se aplica pentru maxim 2 persoane, iar cu abonamentul de grup, reducerile se aplica pentru maxim 5 persoane

Daca zburati dus-intors doua persoane cu cate un bagaj (mare de cabina sau de cala), economisiti 4x45 RON, adica 180 RON la bilet, plus 4x23 RON, adica 92 RON la bagaje. Asadar o economie de 272 de lei. Detalii complete gasiti la ei pe site. Mai trebuie sa mentionez si costurile: abonamentul standard costa 139 RON, iar cel de grup 229 RON.

Si atunci de ce am zis ca e posibil sa nu va coste nimic?

In primul rand, pentru ca reducerile de mai sus se aplica si la zborul pe care tocmai il rezervati.


Cod promotional cu reducere de 44 de lei

In al doilea rand, daca introduceti si codul WDCSEP15 in casuta Cod WIZZ, obtineti o reducere de 44 de lei pentru abonamentul standard sau de grup.

Exemplu: am cautat un zbor dus-intors Bucuresti - Roma, pentru doua persoane. Am introdus si codul WDCSEP15.




Pretul normal al zborului, inainte sa aleg si abonamentul Wizz Discount: 456 de lei.



Am ales Wizz Discount, s-a aplicat reducerea pentru zboruri, care au ajuns la 276 lei. Si s-a aplicat si reducerea de 44 de lei pentru abonamentul standard selectat de mine.



Astfel ca, pentru doua bilete la 456 de lei pe care oricum trebuie sa dau banii, platesc 371 de lei si sunt si membru Wizz Discount Club. Daca in urmatoarele 12 luni mai intervine vreun zbor cu Wizz, pot sa beneficiez de preturi cu discount. Daca nu, n-am pierdut nimic...

Cum nu am gasit aceasta informatie decat pe forumul polonez Fly4free, am cerut si de la Wizz Air cateva detalii despre perioada valabilitatii. Au confirmat ca este un discount valid, dar ca nu are o perioada predeterminata de valabilitate:


Asadar cand doriti sa cumparati bilete de avion impreuna cu un abonament nou Wizz Discount Club, puteti sa incercati si codul daca mai functioneaza.

Oferta de la: Wizz AIr
Produs: abonament Wizz Discount Club, standard sau de grup
Cod discount de 44 RON: WDCSEP15  (trebuie introdus in casuta Cod Wizz)
Informatii suplimentare: pe site-ul Wizz Air


Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine