Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Intre 5 si 12 octombrie, TAP Portugal ofera o reducere de 10% pentru calatoriile din Bucuresti catre Portugalia, Maroc, SUA si Brazilia. Stiu ca nu pare cine-stie-ce, dar daca combinam aceasta reducere cu alte promotii existente, obtinem preturi foarte bune (exemple mai jos in articol).

Iata cum trebuie sa procedati ca sa gasiti pretul minim pentru destinatia dorita, la care puteti ulterior sa aplicati si reducerea de 10%:


Sa gasim pretul minim pentru Lisabona (187€)

1. Intrati pe site-ul TAP Portugal si faceti click pe Advanced Search / Cautare Avansata2. In Advanced Search, alegeti optiunile Tap Discount (ca sa vedeti numai preturile cele mai mici) si My dates are Flexible. Daca nu gasiti nici un pret in categoria Tap Discount, selectati Tap Basic.

3. Tot in Advanced Search, puteti sa alegeti destinatia si datele orientative de plecare/intoarcere. Apoi faceti click pe Book Flight.

4. In pagina urmatoare va alegeti intervalul la pretul dorit si faceti click pe Continue. Eu merg pe 9 -15 noiembrie la 207.77€, pentru ca este pretul cel mai mic disponibil.5. Introduceti codul pentru reducere si veti obtine un pret final destul de bun pentru Lisabona: 187€ !


Alte destinatii:

Recomand sa procedati la fel pentru orice destinatie cautati. Eu am mai gasit:

  • Porto (Portugalia) 209€
  • Miami 470€
  • New York 470€
  • Sao Paolo 507€

 Simulare Bucuresti - Miami Simulare Bucuresti - New York Simulare Bucuresti - Sao Paolo Simulare Bucuresti - Porto
Oferta de la: Tap Portugal
Cod discount: TAPRO1015  (obligatoriu de introdus pentru reducere!)
Perioada de rezervare: 5 - 12 octombrie 2015
Perioada de calatorie si destinatii:


Rezervari: pe site-ul Tap Portugal


Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine