Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]



In perioada 5 octombrie31 octombrie 2015, compania aeriană Air Moldova pune in vanzare bilete de avion la preturi incepand cu 59€ intr-o directie cu toate taxele incluse (ma rog, pentru unele destinatii, de la 49€...). 


Oferta de toamna este valabila pentru calatoriile efectuate in perioada 1 noiembrie 2015 – 26 martie 2016. 

Biletele sunt disponibile pentru vanzare atat pe site-ul www.airmoldova.md cat și prin agentiile proprii si cele autorizate din tara si de peste hotare.

In prezent, Air Moldova operează zboruri spre 20 de destinaţii precum: Atena, Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Heraklion, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Paris, Roma, Venetia, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Surgut,Torino, la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Bodrum şi Tivat. Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.


In lipsa altor informatii, o sa pornesc de la presupunerea ca acestea sunt preturile promotionale pentru fiecare destinatie:


Simulari

Cateva simulari, pentru zboruri dus-intors:



Pentru unele destinatii sunt locuri suficiente deocamdata la pretul minim specificat (ex. Roma, Istanbul, Milano samd), pentru altele se gasesc mai greu (ex. Londra Stansted, Dublin), iar pentru altele am mai gasit doar zboruri dus (de exemplu pentru Lisabona).


Oferta de la: Air Moldova
Perioada de rezervare:  5 - 30 octombrie 2015
Perioada de calatorie: 1 noiembrie 2015 - 26 martie 2016
Plecari din: Chisinau
Destinatii:  vezi mai sus
Rezervari: pe site-ul  Air Moldova


Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine