Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




In cazul in care sunteti flexibili cu datele de calatorie si, la fel ca si mine, cautati sa "vanati" cele mai bune preturi la zboruri, poate fi util sa stiti ca site-urile companiilor aeriene (mai ales a celor low-cost) va pun la dispozitie o unealta prin care puteti sa vedeti preturile la zboruri pe o luna intreaga.

Avantajul este evident: puteti sa aflati "dintr-o privire" care sunt cele mai bune preturi pentru ruta cautata.

Desi nu este dificil deloc, poate fi ceva mai "interesant" de gasit aceasta optiune (multi cititori cu care am discutat, nu stiau de exemplu ca pe site-ul Wizz Air exista posibilitatea sa vada pretul la zboruri pe o luna).

In prima parte a acestui articol, va arat cum puteti sa gasiti aceasta optiune la companiile low cost care zboara din Romania:

  1. Ryanair
  2. Wizz Air
  3. Pegasus Airlines (numai pe 15 zile)
  4. Vueling
Blue Air arăta inainte preturile pe o luna chiar direct la rezervarea biletelor, dar au schimbat recent cu un view pe 5 zile. :(

Nota: articol publicat in decembrie 2015, asadar sa nu va asteptati sa gasiti aceleasi preturi ca si in screenshot-urile din articol. Evident, informatiile prezentate sunt perfect valabile si acum.



1. Ryanair


Incepeti cautarea de aici: site Ryanair

Ca sa puteti vedea zborurile pe o luna intreaga pe noul site Ryanair, este necesar sa va folositi de optiunea Fare Finder. Este o unealta foarte utila de care ma folosesc des in cautarea celor mai mici preturi.

O gasiti in partea de jos a site-ului:



Apoi alegeti orasul de plecare, destinatia (daca doriti sa vedeti preturile pentru toate destinatiile, lasati optiunea Anywhere), precum si suma maxima pentru care doriti sa faceti cautarea:




Daca urmariti zboruri dus-intors, in pagina urmatoare asigurati-va ca aveti optiunea Anytime si la Fly Back (la zborul de intoarcere):


Astfel veti vedea cele mai mici preturi pentru zboruri dus-intors pentru fiecare destinatie disponibila din orasul ales (in acest exemplu, din Bucuresti).

Daca luam ca si exemplu Londra, observati ca cel mai mic pret este de 55€ pentru un zbor dus-intors si este disponibil in luna februarie:





Daca faceti click pe Londra, o sa se afiseze cele mai mici preturi pentru toate zborurile din luna februarie, sub forma unui chart (pentru ca este selectata optiunea Chart view):



Daca doriti sa le vedeti sub forma unui calendar, faceti click pe View by month.

De aici, puteti sa treceti foarte usor de la o luna la alta:








2. Wizz Air


Incepeti cautarea de aici: site Wizzair

La Wizz Air trebuie sa mergeti tot in partea de jos a site-ului si sa alegeti optiunea Program zboruri din sectiunea Zboruri si destinatii.



Apoi alegeti orasul de plecare si destinatia si bifati daca doriti sa vedeti preturile cu Wizz Discount:


O sa obtineti cele mai mici preturi pentru toate zborurile din luna curenta pentru ruta Bucuresti - Londra Luton. 

Daca doriti sa vedeti preturile pentru alte luni, trebuie numai sa faceti click pe sageata din dreapta ori sa alegeti alta luna din meniul de tip drop-down in care sunt afisate lunile.












3. Pegasus Airlines


Incepeti cautarea de aici: site Pegasus

Pegasus Airlines, are doar optiunea de 15 Day View. Ca sa o accesati direct, asigurati-va ca bifati la cautare "Are your travel dates flexible?"



Iata si rezultatul cautarii pentru Bucuresti - Istanbul:






4. Vueling


Incepeti cautarea de aici: site Vueling

In partea de jos a site-ul gasiti optiunea Price calendar:


Introduceti orasul de plecare, destinatia si alegeti luna dorita:



In partea a doua a acestui articol, aruncam o privire si la cateva companii de linie care zboara din Romania si au implementata pe site-urile proprii aceasta optiune (sau variatii ale ei).



Prin proiectul PromoTrips.ro imi propun mai mult decat numai sa va prezint oferte si promotii atent alese pentru zboruri.
Vreau sa va invat cum sa cautati singuri cele mai bune preturi la zboruri si la cazare atat pentru voi, cat si pentru familia, prietenii sau chiar cititorii vostri, in cazul in care va hotarati sa va creati si voi un blog cu vacante DYI. 
Aflati mai multe in sectiunile Despre si Intrebari frecvente. 
Madalin
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine