Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Cum inca primesc din cand in cand mesaje de la cititori care se plang ca au aflat prea tarziu despre unele oferte la zboruri publicate pe PromoTrips.ro, m-am gandit ca ar fi util sa scriu cativa pasi simpli prin care va puteti asigura ca o sa aflati in timp util de orice promotie/oferta/eroare de tarif publicata pe Promotrips.ro.

De retinut: numai un Like la pagina PromoTrips.ro de pe Facebook nu implica neaparat si ca ofertele la zboruri postate pe Facebook vor si aparea pe wall-ul vostru. Ba dimpotriva, sansele sunt foarte mici sa apara: conform unor estimari, probabil postarile din pagini nu ajung nici la 10% dintre fani si, din cate zice Zuckerberg, se pare ca acest procent urmeaza sa scada si mai mult in 2018.

Asadar daca doriti sa va asigurati ca aflati in timp util despre promotiile sau ofertele noi la zboruri, va invit cu drag sa urmati pasii de mai jos (voi decideti care ii alegeti exact):



1. Abonati-va pe email la newsletter

De departe cea mai sigura metoda:

Se trimite un mail la toti cititorii care s-au abonat la newsletterul Promotrips.ro dupa fiecare articol publicat (de obicei chiar dupa publicare, ca sa fiti siguri ca mai prindeti zborurile la oferta).

Va puteti inscrie foarte simplu prin formularul de mai jos:


2. Primiti notificari din browser pe calculatorul sau pe telefonul dvs

Daca accesati PromoTrips.ro de pe una dintre configuratiile suportate din lista de mai jos (cele marcate cu YES), de exemplu de pe un telefon cu sistem de operare Android si din browserul Chrome, Firefox, Edge, Opera, Yandex sau Samsung Internet Browser):

(vezi lista actualizata)

atunci ar trebui sa va apara:

  • un pop-up care va intreaba daca doriti sa va abonati la notificari
  • un clopotel rosu in partea dreapta-jos a site-ului



Indiferent ca alegeti "DA!" din pop-up sau ca faceti click pe clopotel, dupa ce v-ati dat acordul, veti primi notificari pe calculatorul sau pe telefonul dvs de fiecare data cand se publica un nou articol pe PromoTrips.ro.


Note:

  • browserul retine ce optiune ati ales (daca sa va abonati sau nu) si pop-up-ul nu mai apare din nou dupa aceea, decat in cazul in care stergeti cookie-urile/cache-ul din browser. Aveti insa clopotelul, de unde va puteti abona/dezabona oricand doriti. 
  • daca articolele sunt publicate dupa ora 22, notificarea se trimite a doua zi (ca sa nu fiti deranjati de notificari la ore tarzii din noapte).
  • pentru ca nu imi plac pop-up-urile, il las numai o perioada limitata pana afla cititorii si de aceasta noua optiune, dupa care o sa-l scot de tot. Va ramane numai clopotelul pentru abonari/dezabonari.
  • dupa cum vedeti din imaginea cu configuratiile suportate, acest tip de notificari nu este permis de Apple pentru telefoanele iPhone (desi merge pe Mac-uri). Daca aveti iPhone puteti insa sa primiti notificari prin instalarea unei aplicatii de urmarit bloguri (vedeti pasul urmator pentru detalii). 



3. Urmariti Promotrips.ro pe retelele de socializare

Imediat ce este publicat, orice articol este postat si pe Facebook sau pe Instagram.

Pentru Facebook un Like la pagina este primul pas, dar nu este suficient. Aflati mai multe la punctul urmator.

Daca doriti sa fiti notificati cand se publica noi video tutoriale din seria Cum sa cauti zboruri ieftine, puteti sa va abonati la canalul PromoTrips.ro de pe YouTube. 






4. Alegeti sa primiti Notificari pe Facebook

Dupa cum va spuneam si la inceputul articolului, postarile din paginile de Facebook care nu sunt platite ajung la foarte putini fani (cel mai probabil sub 10%). Nu m-am bazat niciodata prea mult doar pe Facebook (tocmai pentru ca poate sa schimbe oricand regulile jocului), promovez postari rar si pe sume mici si acest lucru nu se va schimba nici in viitor.

Asadar, daca doriti sa primiti update-urile de la PromoTrips.ro, trebuie sa va asigurati ca aveti bifata optiunea Urmareste -> Vezi mai intai (sau in engleza: Follow -> See first).



VARIANTA PENTRU PC
VARIANTA PENTRU MOBIL

Cam acestea ar fi variantele propuse de mine in acest moment.


DACA DORITI

Daca urmariti PromoTrips.ro, considerati utile informatiile postate si, mai ales, daca acestea v-au ajutat sa va planificati urmatoarea calatorie, va invit cu drag sa lasati impresiile voastre in CARTEA DE OASPETI, astfel incat acestea sa ajunga si la noii vizitatori.

Puteti sa impartasiti, de exemplu, de ce urmariti PromoTrips.ro, ce destinatii v-a ajutat sa vizitati, ce alte destinatii ati dori sa apara in oferte, ce aspecte ar putea fi imbunatatite. Sau... orice altceva mai doriti voi! :)



Cu multumiri,
Madalin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine