Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




In cazul in care sunteti flexibili cu datele de calatorie si, la fel ca si mine, cautati sa "vanati" cele mai bune preturi la zboruri, poate fi util sa stiti ca site-urile companiilor aeriene (mai ales a celor low-cost) va pun la dispozitie o unealta prin care puteti sa vedeti preturile la zboruri pe o luna intreaga.

Avantajul este evident: puteti sa aflati "dintr-o privire" care sunt cele mai bune preturi pentru ruta cautata.

Desi nu este dificil deloc, poate fi ceva mai "interesant" de gasit aceasta optiune (multi cititori cu care am discutat, nu stiau de exemplu ca pe site-ul Wizz Air exista posibilitatea sa vada pretul la zboruri pe o luna).

Pentru ca, din feedback-ul primit, articolul original a fost foarte util pentru multi dintre cititorii PromoTrips.ro, am creat acum si varianta video.

In acest video va arat cum puteti sa gasiti aceasta optiune la doua companii low cost care nu mai au nevoie de nicio prezentare:
Update: acum puteti (din nou) sa vedeti preturile pe o luna si la Blue Air. Detalii in articolul: Blue Air are site nou, care va permite sa vedeti pretul la zboruri pe o luna intreaga!

Important: ca orice unealta de cautare zboruri, nici aceasta nu este perfecta: preturile nu sunt afisate in timp real, asadar nu intotdeauna cand veti da click pe un pret acesta se va si confirma (la fel cum este si in cazul motoarelor de cautare zboruri)! Dar, in general, ajuta destul de mult la gasirea celor mai ieftine zboruri.

Cateva cuvinte despre video:

  • Am lucrat cu varianta pentru desktop a site-urilor, nu cu cea pentru mobil. De aceea, recomand sa vizionati videoclipul pe calculator/laptop/tableta.
  • Nu aveti nevoie de sunet, am notat direct in video ce era de notat.
  • Recomand sa schimbati calitatea imaginii la HD.
  • Urmaresc sa fac videoclipuri relativ scurte.
  • Datorita timpului liber extrem de limitat, obisnuiesc sa lucrez foarte repede, asa ca nu am pretentii de calitati artistice in editarea videoclipurilor. Vreau doar sa transmit informatia intr-un mod cat mai eficient. Daca pe alocuri vi se pare ca trec prea repede prin exemple, puteti sa puneti videoclipul pe pauza si sa repetati si voi pasii.


Pe acelasi model, puteti sa cautati si voi cele mai ieftine zboruri spre destinatia dorita.

Vedeti si partea a doua:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine