Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Pe baza ofertei Qatar Airways pentru Penang, Malaezia (373€ dus-intors din Bucuresti, valabila pana in 26 noiembrie pentru zboruri pana in mai 2018), astazi va dau o idee de circuit in Asia: cu zboruri low cost aveti Penang, Singapore, Bali si Kuala Lumpur la 469€. 

EXEMPLU

  • 7 MAR: Bucuresti - PENANG, cu Qatar Airways, 373€ dus-intors REZERVA
  • 10 MAR: Penang - SINGAPORE, cu Scoot, Malindo Air sau Air Asia, 11€ REZERVA
  • 14 MAR: Singapore - BALI, cu Indonezia Air Asia sau JetStar Airways, 42€ REZERVA
  • 21 MAR: Bali - KUALA LUMPUR, cu Air Asia, 27€ REZERVA
  • 26 MAR: Kuala Lumpur - PENANG, cu Air Asia sau Malindo Air, 16€ REZERVA
  • 29 MAR: Penang - BUCURESTI, cu Qatar Airways


ALTE DATE la preturi asemanatoare pentru zborurile din Asia pentru februarie - martie (la Qatar Airways gasiti singuri cu usurinta):

  • Penang - SINGAPORE: 1, 2, 3 , 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 28 februarie, 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 10,  13 martie
  • Singapore - BALI: 5, 6, 7, 12, 22,  26,  27, 28  februarie, 4, 5, 6, 7, 13, 14, 20, 24, 25, 26 martie
  • Bali - KUALA LUMPUR: 6, 8, 9, 12, 13, 14, 15, 28 februarie, 1, 2, 3, 7, 8, 14,  21, 22, 27, 28 martie
  • Kuala Lumpur- PENANG:  28 februarie, 3, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 21 , 22, 25, 26, 27, 28 martie

OBSERVATII


  • Am pus pretul de baza afisat de motoarele de cautare, asadar la companiile low cost trebuie sa mai adaugati in plus costul bagajului de cala (daca veti calatori cu bagaj de cala).
  • Am ales un circuit de aproximativ 3 saptamani in exemplul meu, dar pe baza datelor de mai sus si a propriilor cautari pentru alte luni, puteti sa va customizati durata dupa bunul plac.
  • Si destinatiile le puteti modifica dupa cum doriti: sa alegeti mai putine, mai multe sau sa le schimbati total.
  • Preturile sunt valabile in momentul publicarii articolului.

CUM CAUTATI SI VOI

Dacă doriți să căutați singuri astfel de circuite pentru voi, prieteni sau pentru cititorii blogului vostru de travel, va puteți folosi de motoarele pe care vi le-am prezentat in video tutorialul: 7 motoare care va ajuta sa gasiti cele mai ieftine zboruri


  • partea mai dificila

Ca sa gasiti un traseu optim, aveți nevoie de un motor de căutare zboruri care permite căutări flexibile, adica care va arata pretul cel mai ieftin, indiferent de destinatie (cu optiunea Cauta oriunde), dar mai ales care va arata cel mai ieftin pret, indiferent de data (cu optiunea Cauta oricand).

De exemplu, Momondo nu este prea util in acest scop, deoarece permite cautari numai pentru date fixe, un dezavantaj care va blocheaza in a gasi cele mai bune preturi indiferent de data (din pacate calendarul preturilor estimate - nu sunt in timp real - poate fi destul de greu de folosit pentru asa ceva).

La Skyscanner totul este mult mai intuitiv (puteti combina optiunile de Caute oriunde siCauta oricand), dar pentru ca nici aici preturile nu sunt afisate in timp real, ne ajuta numai partial.

Dar Kiwi.com este fix ce va trebuie: permite cautari Oricand si Oriunde, filtrele sunt extrem de utile si este foarte usor de folosit. Cu ajutorul lui am gasit si eu toate zborurile de mai sus.


  • partea simpla
Dupa ce ați găsit data cu zborul cel mai ieftin, mai trebuie doar sa verificați pe Skyscanner sau Momondo care agenție oferă prețul cel mai mic.



✈️ EXEMPLE LA QATAR




✈️ BUCURESTI - PENANG (7- 29 MAR)



✈️ PENANG - SINGAPORE (10 MAR)


✈️ SINGAPORE - BALI (14 MAR)



✈️ BALI - KUALA LUMPUR (21 MARTIE)


✈️ KUALA LUMPUR - PENANG (26 MARTIE)




Bineinteles la Air Asia trebuie sa adaugati separat bagajul de cala daca aveti nevoie de el.

De asemenea, si numarul de destinatii este customizabil: daca timpul va este limitat, puteti sa le limitati la doua, maxim trei. Sau puteti sa adaugati mai multe. Sau puteti sa le schimbati pe cele din exemplul meu.

De exemplu puteti sa adaugati si Bangkok.  Intre Kuala Lumpur si Singapore poate intra si un Bali. Sau puteti sa inlocuiti Krabi cu Phuket. 

Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-urile Qatar Airways si Air Asia, sa va jucati cu destinatiile si cu calendarele de acolo si sa va dezlantuiti creativitatea! :)


✈️ BUCURESTI - CHIANG MAI (8- 25 feb)

✈️ CHIANG MAI - KUALA LUMPUR (12 feb)


✈️ KUALA LUMPUR - SINGAPORE (15 feb) 





Oferta este de tip Do It Yourself, adica trebuie sa faceti dvs rezervarile. Pentru detalii suplimentare, consultati sectiunile Despre si Intrebari frecvente.

Cu cazarea este simplu sa rezolvati: trebuie numai sa comparati preturile la mai multi furnizori si sa alegeti. Pentru detalii, ghidul Cum sa cauti cazare ieftina va sta la dispozitie.

Daca gasiti pretul cel mai mic pe Booking.com si doriti sa rezervati prin ei, va pot ajuta si eu cu o extra reducere de 10% din valoarea cazarii pe care ii primiti inapoi pe card dupa incheierea sejurului. Trebuie doar sa faceti rezervarea prin acest link: Reducere Booking.


Daca optati pentru Airbnb si nu aveti inca un cont creat la ei, va pot ajuta si eu cu un voucher de 20€ / 90 lei pe care il puteti folosi cand faceti plata cazarii catre Airbnb. Tot ce trebuie sa faceti, este sa dati click aici: Airbnb.com si apoi pe Accept Invitation.

Booking.com


Pe PromoTrips.ro postez  regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasesc in cautarile mele pentru bilete de avion si nu numai...
Daca doresti sa le afli printre primii, te invit cu drag sa urmaresti PromoTrips.ro pe:
     EmailFacebookGoogle PlusTwitterYouTubeAlerte pe telefon
Invatati sa va gasiti singuri zborurile care va intereseaza, urmarind serialul CUM SA CAUTI ZBORURI IEFTINE!
Madalin



Invatati sa cautati vacante ieftine:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine