Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Daca vrei sa vezi Africa de Sud, acum e momentul! Am gasit pe Momondo.ro zboruri dus-intors cu plecare din Budapesta de la 327 de euro (1445 RON) dus-intors taman in ianuarie-martie 2016, cand la noi e ditamai frigul, iar in Cape Town e... toiul verii. Din Bucuresti, aceeasi destinatie costa din pacate circa 500 de euro (2200 RON).

Simulare din Budapesta pentru  9 -16 martie 2016: 327 euroSimulare din Budapesta pentru 19-27 ianuarie 2016: 340 euroSimulare din Bucuresti pentru 10-17 februarie 2016: 500 euro (nu prea merita in opinia mea)Oferta am gasit-o pe versiunea romaneasca a site-ului Momondo, un motor de cautare pentru zboruri si destinatii de calatorii celebru si cu o reputatie foarte buna. Pentru rezervare sunt redirectat la bravofly.ro, la randul sau versiunea in limba romana a site-ului bravofly.com (cateva detalii aici):


La o cercetare succinta, nu am motive sa ma indoiesc de ei, dar pentru ca nu am apelat la serviciile lor pana in prezent, recomand sa ii contactati inainte de a face rezervari (au numere de telefon pe site, inclusiv pentru Romania).

De asemenea, pentru confirmare, am cautat si gasit preturi asemanatoare si pe site-uri straine (de exemplu pe tripsta.co.uk):Oferta gasita pe: bravofly.ro via momondo.ro si pe tripsta.co.uk via skyscanner.net
Companii aeriene: Lufthansa, Swiss Airlines, South African Airways
Escale: Zurich (Elvetia), Johannesburg (Africa de Sud)
Perioada de rezervare:  nu o cunosc
Perioada de calatorie: ianuarie-martie 2016
Plecari din: Budapesta, Bucuresti
Destinatii: Cape Town, Africa de Sud
Rezervari: pentru  rezervari, puteti accesa bravofly.ro sau tripsta.co.uk


Ca sa fiti la curent cu toate promotiile si ofertele, va invitam sa ne urmariti pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine