Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Daca te consideri o persoana creativa si ai vara aceasta libera (pentru mine s-a scufundat acel vapor), iti recomand sa te inscrii in concursul organizat de paravion.ro, „Fii Paravion Superstar!”. Premiul: in perioada mai - septembrie 2015, calatoresti in toate destinatiile de vara Paravion, fotografiezi si filmezi sute de obiective turistice, hoteluri de lux si privelisti de vis, te pui in locul turistului si experimentezi si revizuiesti toate serviciile turistice.


In acest scop, organizatorii asigura pentru castigator bilete de avion, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare cu masă inclusă, excursii, bani de buzunar precum si echipament foto şi video performant.



Ca sa te inscrii (aici intervine partea creativa), trebuie sa concepi si sa uploadezi un filmulet de maxim 60 de secunde pe site-ul concursului. Acesta trebuie sa fie (evident) original, sa fie filmat sau realizat dintr-un colaj de fotografii, sa suprinda un loc preferat de-al tau si sa argumenteze in scris ori audio de ce este locul tau preferat.

Materialele inscrise vor fi judecate de un juriu care va selecta 5 finalisti. Dintre acestia, in urma unui interviu final, se va alege si castigatorul.

Oferta de la: Paravion.ro
Perioada inscrieri: 15 aprilie - 15 mai 2015
Anuntare castigator:  22 mai 2015
Inscrieri si regulament complet: pe site-ul  paravion.ro/superstar

Ca sa fiti la curent cu toate promotiile si ofertele, va invitam sa ne urmariti pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine