Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




WizzAir repeta oferta de anul trecut si vine la implinirea a 11 ani de activitate cu o promotie ok, daca stiti cum sa cautati: la fiecare loc cumparat pentru orice destinatie, mai primiti unul aproape gratuit (la care se plateste numai taxa de administrare). As fi zis ca promotia este foarte buna, daca nu s-ar fi platit nicio taxa pentru zborul gratuit.

Cateva conditii si detalii:

1. Promoţia începe pe 19 mai 2015, la ora 00:00, şi se termină la ora 24:00, Ora Europei Centrale (CET)
2. Pe durata promoţiei, fiecare al doilea loc achiziţionat va fi gratuit, până la maximum trei locuri gratuite pentru fiecare rezervare.
3. Promoţia este valabilă numai dacă achiziţionaţi două (2) locuri, dar nu mai mult de şase (6), în acelaşi timp şi în cadrul aceleiaşi rezervări, pentru acelaşi zbor operat de Wizz Air Hungary Ltd. (W6).
4. Termenul „gratuit” înseamnă că nu veÅ£i plăti preÅ£ul ce include taxele, alte costuri obligatorii ÅŸi un bagaj de mână mic (max.: 42 x 32 x 25) (fără taxa de administrare) pentru locul gratuit.
5. Taxa de administrare va trebui plătită pentru fiecare loc gratuit.

Un lucru la care recomand sa fiti atenti: deoarece cunosc destul de bine preturile practicate, pot sa confirm ca, dupa ce s-a dat drumul la promotie, acestea au crescut pe alocuri semnificativ (daca nu cumva chiar s-au dublat ori triplat) pentru unele rute, mai ales pentru perioada verii. Explicatia ar fi simpla si au pus-o si cei de la Wizz in comentarii pe Facebook: locurile la un anumit pret sunt limitate  si daca au fost cumparate, e normal sa creasca pretul - lucru complet adevarat. Pentru cine are timp si chef, teoretic s-ar putea dovedi usor ca preturile nu au fost umflate "artificial", daca acestea nu ar scadea pentru aceeasi perioada dupa promotie. Adica daca, de exemplu, locurile la pret mai mic sau egal cu 500 de lei s-au vandut toate pentru data x, ma astept sa nu gasesc dupa promotie locuri la 300 de lei pentru aceeasi perioada.

Eu recomand doar precautie, sa nu va pripiti cu rezervarea si sa cautati pe indelete un pret care sa va multumeasca.


Oferta de la: WizzAir
Perioada de rezervare:  19 mai 2015
Perioada de calatorie: orice data disponibila pe site
Plecari din: Bucuresti, Cluj, Iasi, Targu Mures, Sibiu, Timisoara, Craiova, Constanta, Chisinau
Destinatii: toate orasele unde opereaza WizzAir
Rezervari: pentru  mai multe detalii si rezervari, puteti accesa site-ul Wizzair

Asigurati-va ca aflati printre primii ori de cate ori apare o oferta de amploare, inscriindu-va la newsletterul nostru pe email sau urmarindu-ne pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine