Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Venetia, Florenta si Milano sunt trei orase pe care urmaresc de multa vreme sa le vizitez, asa ca m-am gandit ca nu ar fi rau sa le combin intr-o singura vacanta de o saptamana. Prin urmare m-am pus pe cautat si am gasit in perioada 14 - 22 septembrie 2015, un drum Cluj ->Venetia->Florenta->Milano->Cluj la numai 106€ de persoana! 

O perioada perfecta pentru vizitat Italia! Pacat numai ca, datorita programului meu prea putin previzibil, nu pot sa si profit de ce am gasit :), asa ca mai bine impartasesc cu voi oferta,  poate,  poate va este de folos...


Observatii:

  • Programul de mai jos este desigur doar o propunere. Puteti la fel de usor si voi sa va personalizati datele de plecare si de intoarcere, sa va alegeti zboruri din alte orase, alte zile si ore pentru trenuri samd. 
  • Pentru Wizz Air am optat pentru un bagaj de cala la doua persoane (plus cele doua bagaje gratuite de mana) , in ideea ca e mai mult decat suficient pentru mijloc de septembrie in Italia. 
  • Am ales pretul normal al zborului, NU cel cu Wizz Discount Club. Evident, daca cumva sunteti in clubul Wizz, preturile vor fi si mai mici decat cele afisate.
  • De dragul variatiei (si mai ales pentru ca imi plac trenurile), pe ruta Florenta - Milano, am ales un tren de mare viteza. 

Iata si propunerea mea:

1. Luni, 14 septembrie, avion Wizz Air din Cluj-Napoca spre Venetia (06:30 - 07:15): 377 lei (262 lei biletul pentru 2 persoane, plus 115 lei un bagaj de cala de max 32 kg).






2. Miercuri, 16 septembrie, tren Intercity din Venetia spre Florenta  (09:29 - 12:17): 80 lei / 18€ (total pentru doua persoane).




3. Sambata, 19 septembrie, ne rasfatam cu un tren de mare viteza Frecciarossa (Sageata Rosie) din Florenta spre Milano (08:45 - 10:43): 212 lei / 48€ (total pentru doua persoane).


 Puteti citi AICI mai detalii despre trenurile italiene, daca va intereseaza.




4. Marti, 22 septembrie, avion Wizz Air din Milano Bergamo spre Cluj-Napoca (21:40 - 00:40): 265 lei (132 lei / 29.98€ biletul pentru 2 persoane, plus 133 lei  / 30€ un bagaj de cala de max 32 kg).




TOTAL  transport Cluj -> Venetia -> Florenta -> Milano -> Cluj pentru 2 persoane: 934 lei / 211€.


Cazarea

Varianta I: hotelurile

Pentru a compara pretul la cazare in perioada aleasa pe diverse site-uri de profil (cum ar fi Booking, Expedia, Venere, Agoda samd), va recomand sa folositi oricare dintre urmatoarele motoare de cautare (toate au versiune si in limba romana) :

Varianta a II-a: apartamentele inchiriate 

Pentru inchirierea unui apartament exista mai multe solutii. Eu personal am testat Airbnb.com si am fost foarte multumit. Va recomand doar doua lucruri: 
1. daca nu doriti sa stati cu gazdele, sa bifati optiunea "Entire place" 
2. sa va orientati spre chirii cu reviews pozitive de la alti utilizatori. 

Daca optati pentru Airbnb, va pot ajuta si eu cu un voucher de 25$/23€ pe care il puteti folosi cand faceti plata cazarii catre Airbnb. Tot ce trebuie sa faceti, este sa dati click aici: Airbnb.com si apoi pe Accept Invitation. Cand il folositi, primesc si eu de la Airbnb aceeasi suma, asadar este o situatie win-win.

Nu va mai ramane decat sa alegeti cea mai avantajoasa oferta, in functie de pretentii si buget, si sa o rezervati.




Perioada de calatorie: 14 - 22 septembrie 2015
Plecare din:  Cluj-Napoca
Destinatii:  Venetia, Florenta, Milano
Rezervari: 
Voucher Airbnb cu reducere 25$: Airbnb.com

Ca sa fiti la curent cu toate promotiile si ofertele, va invitam sa ne urmariti pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine