Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
De pe site-ul Blue Air: "Blue Air lanseaza, in premiera, zborurile interne pe ruta Bucuresti – Iasi – Bucuresti. Incepand din 25 octombrie 2015, veti putea alege unul dintre cele doua zboruri zilnice, dimineata sau seara. Veti putea calatori in confort pe aceasta destinatie la bordul aeronavelor Boeing 737 Blue Air. Acest tip de avion ofera pasagerilor siguranta, un confort sporit, o durata redusa de zbor si poate opera in conditii meteo cu vizibilitate redusa. 

Biletele sunt deja disponibile la preturi incepand de la  47,90€ pe directie, adica 96€ dus-intors, (a mai scazut tariful intre timp pana la 72€!) tarif ce include un bagaj de mana in limita a 10 kg, 1 bagaj de cala in limita a 32 kg si un snack pe timpul zborului."


Speram sa reintre si rute interne la care a renuntat in trecut si sa forteze Taromul sa coboare un pic preturile. 


Update: dupa oferta Tarom ca raspuns la anuntul Blue Air (ca vor vinde bilete de la 78€ pentru un zbor dus-intors), acestia din urma au decis sa scada pretul si mai mult: in loc de 96€ pentru un zbor dus-intors, acum gasiti bilete si la 72€ (318 lei)!Oferta de la: Blue Air
Perioada de rezervare: oricand
Perioada de calatorie: incepand cu 25 octombrie 2015
Plecari din: Bucuresti, Iasi
Destinatii: iasi, Bucuresti
Rezervari: rezervari pe site-ul Blue Air

Ca sa fiti la curent cu toate promotiile si ofertele, va invitam sa ne urmariti pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine