Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Am gasit pe Skyscanner zboruri dus-intors Budapesta - New York care incep de la 383€ cu Finnair, linia aeriana nationala a Finlandei. Zborurile sunt cu escala la Helsinki si in functie de durata acesteia, e posibil sa aveti nevoie de o noapte de cazare acolo.


Simulare pentru 26 august - 4 septembrie 2015:



Observati ca in acest caz cel mai mic pret este de 383€, prin Avion.ro. Alte preturi: 389€ prin Tripair, 394€ prin Paravion samd. 

Toate acestea sunt agentii online de ticketing (ca si Expedia sau romanescul Vola.ro, daca ati auzit de ele) si rezervarea se face prin intermediul lor. In acest caz, daca fac click pe butonul de continuare de pe Skyscanner, voi fi redirectionat spre site-ul Avion.ro, de unde pot sa rezerv efectiv biletul de avion:


Ca intotdeauna, va recomand sa va informati inainte despre intermediarul ales, sa-i sunati cu incredere pentru orice nelamuriri in legatura cu procedura de rezervare samd. Si nu uitati, cu cat mai vechi pe piata, cu atat mai bine.


Simulare pentru 23 decembrie 2015  - 11 ianuarie 2016:



In principiu veti gasi zboruri la acest pret in perioada septembrie 2015 - martie 2016. Iata cateva date disponibile pentru luna septembrie 2015 (e posibil sa zburati la intoarcere cu o alta companie aeriana):


Oferta de la: Finnair (posibil zbor combinat cu al altor companii)
Perioada de rezervare:  nu o cunosc
Perioada de calatorie: septembrie 2015 - martie 2016
Plecare din: Budapesta
Destinatie: New York
Rezervari: incepeti cautarea pe Skyscanner, si de acolo alegeti furnizorul de servicii dorit pentru rezervarea biletelor.

Ca sa fiti la curent cu toate promotiile si ofertele, va invitam sa ne urmariti pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine