Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Se pare ca trebuie sa intre Blue Air pe mai multe rute interne ca sa vina si Tarom cu niste preturi decente... Mare pacat, imi plac ofertele lor pentru destinatiile internationale. In fine, Tarom anunta continuarea celor 4 zboruri zilnice pe ruta Bucuresti - Iasi - Bucuresti si in sezonul de iarna 2015/2016.

Noutatea consta in preturi: acestea vor incepe de la 79 Euro pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, la achizitionarea de pe site. Practic aproape ca se injumatateste pretul unui zbor dus-intors (acum daca va uitati pe site-ul Tarom, gasiti zboruri la circa 150€...)Atentie, oferta va fi disponibila la vanzare numai dupa 1 august 2015, pentru calatorii incepand cu 25 octombrie 2015.

Oferta vine dupa ce Blue Air anuntase tot din toamna (mai exact din 25 octombrie) doua zboruri saptamanale Bucuresti - Iasi, cu preturi incepand de la 48€ pe directie. Puteti citi detalii in acest articol.

Oferta de la: Tarom
Perioada de rezervare: dupa 1 august 2015
Perioada de calatorie: incepand cu 25 octombrie 2015
Plecari din: Bucuresti, Iasi
Destinatii: iasi, Bucuresti
Rezervari: detalii si rezervari pe site-ul Tarom

Ca sa fiti la curent cu toate promotiile si ofertele, va invitam sa ne urmariti pe email sau pe Facebook.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine