Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




In perioada septembrie 2015  - martie 2016, grupul KLM - Air France vine cu niste preturi foarte bune (care incep de la numai 356€ pentru un zbor dus-intors!)  pentru rutele Bruxelles - Toronto/Montreal/Ottawa.

In functie de timpul avut la dispozitie, daca doriti sa vizitati si Bruxelles cu un drum sau sa sa va plimbati cu trenurile de mare viteza prin Europa (o sa vedeti imediat de ce), poate merita sa luati un zbor low-cost direct din Romania spre Bruxelles. Mai ales ca in perioada amintita, acestea sunt de obicei foarte ieftine, chiar si cu bagaj de cala inclus. Trebuie doar sa fiti atenti sa lasati timp suficient intre conexiuni, in cazul unor evenimente neprevazute (companiile low-cost mai au inca "obiceiul" sa intarzie uneori).

Din cate stiu, in acest moment, zboruri directe din Romania spre Bruxelles, exista din:

  • Bucuresti, Cluj, Timisoara, Bacau 
  • Budapesta, Debrecen (daca locuiti in vestul tarii)
Daca nu doriti un stres in plus, atunci cel mai bine va orientati pe un zbor din Bucuresti sau din Budapesta, care, cu aceleasi companii, in aceeasi perioada, costa in jur de 500-600€.

Si acum sa trecem la oferta...

Ruta 1: Bruxelles - Toronto
Veti pleca din gara Midi din Bruxelles spre aeroportul Schiphol din Amsterdam cu un tren de mare viteza Thalys. De acolo veti zbura direct spre Toronto. Drumul dureaza circa o ora si jumatate, iar biletul de tren este inclus in pretul biletului pe care il veti achizitiona pentru zbor de pe site-ul KLM. La fel si la intoarcere, din Amsterdam veti lua un tren spre Bruxelles. 

Iata si o simulare ca exemplu:


Cel mai mic pret pe care l-am gasit pe aceasta ruta este de 356€.


Ruta 2: Bruxelles - Montreal

La fel, veti pleca din gara Midi din Bruxelles spre aeroportul Schiphol din Amsterdam cu un tren de mare viteza Thalys. De acolo veti zbura direct spre Montreal. Puteti observa din simularea de mai jos ca la intoarcere am ales un zbor cu Air France. Cum acesta va ateriza la Paris, de acolo aveti asigurata o legatura cu Bruxelles cu un tren TGV (tot circa o ora si jumatate ca si durata).

Simulare Bruxelles - Montreal:


Cel mai mic pret pe care l-am gasit pe aceasta ruta este de 377€.


Ruta 3: Bruxelles - Ottawa

Ruta spre Ottawa este identica cu cea spre Montreal: la fel, plecati din Bruxelles cu trenul spre Amsterdam si de acolo zburati spre Montreal. Diferenta este ca in pretul biletului aveti inclus si transfer dus-intors Montreal - Ottawa cu autocarul (care dureaza circa 2 ore).



Cel mai mic pret pe care l-am gasit pe aceasta ruta este de 377€.

Oferta de la: KLM/ Air France
Perioada de rezervare:  nu o cunosc
Perioada de calatorie: septembrie 2015 - martie 2016
Plecari din: Bruxelles
Destinatii: Toronto, Montreal, Ottawa
Rezervari: rezervari pe site-ul KLM

Ca sa fiti la curent cu toate promotiile si ofertele, va invitam sa ne urmariti pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine