Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Dupa British Airways, si grupul KLM/Air France vine cu oferte extrem de bune din Budapesta spre America de Nord. La fel ca si ofertele celor de la British, preturile sunt valabile pentru zboruri efectuate pana in iunie 2016 inclusiv.

Nu are rost sa va mai spun ca 429€, pentru un zbor dus-intors Budapesta - New York in mai-iunie, este un super pret. Dar merita mentionat ca avem la oferta si doua orase foarte importante de pe coasta de vest care apar destul de rar la promotie: Los Angeles (570€ / 177000 ft) si San Francisco (582€ / 180000 ft).


Acestea fiind zise, m-am gandit sa va prezint si o comparatie a ofertelor KLM/Air France pentru aceleasi destinatii, dar cu plecari din orase diferite: mai exact din Bucuresti si din Budapesta. Castigatorul il decideti dvs.

Ofertele sunt de pe site-ul KLM, dar veti gasi aceleasi preturi si la Air France

Din pacate, in afara de ABC-ul Caraibelor (Aruna, Bonaire, Curacao) unde gasim preturi mai mari din Budapesta, zborurile din Bucuresti sunt (cel putin in cadrul acestei promotii) semnificativ mai scumpe. Mai echilibrat este pretul pentru Miami (care este de multa vreme la pret promotional la majoritatea companiilor de linie) si Sao Paolo.

Concluzie: pentru locuitorii din Ardeal si Banat care oricum ar avea o cheltuiala cu drumul pana la Bucuresti ori pana la Budapesta, clar pare mai avantajos zborul din Budapesta. Pentru ceilalti, datorita economiei de timp,  probabil tot zborul din Bucuresti ramane varianta optima. 


Oferta de la: KLM/Air France
Perioada de rezervare: 18 august pentru America de Nord; 31 august pentru America de Sud si pentru Caraibe
Perioada de calatorie: pana in iunie 2016 (pentru America de Nord)
Plecari din: /Bucuresti/Budapesta
Destinatii:  America de Nord, America de Sud, Caraibe
Rezervari: 
                 
Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte,  va invit cu caldura sa urmariti Promotrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine