Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




KLM are un pret foarte bun din Bruxelles spre Montreal in luna octombrie: un zbor dus-intors costa oficial 389€ (dar am gasit si la 376€!). Aceeasi destinatie, dar cu plecare din Bucuresti costa, tot la KLM, 550€. 

Si New York are un pret foarte bun din Bruxelles in perioada noiembrie-martie: 398€. Aceeasi destinatie din Bucuresti costa, tot la KLM, 547€. 


Din Romania, avem zboruri directe spre Bruxelles din Bucuresti (Ryanair si Wizz care aterizeaza pe Charleroi, Tarom si Blue Air, pe aeroportul din Bruxelles) , din Cluj-Napoca (Wizz, pe Charleroi) si din Timisoara (Wizz, tot pe Charleroi). 

Acuma, daca locuiti in Bucuresti, aproape sigur nu merita bataia de cap sa mai zburati pana in Bruxelles, chiar daca iesiti ceva mai ieftin. Daca locuiti in partea de vest a tarii, poate fi util sa aruncati o privire pe site-ul Wizz Air, deoarece in general au preturi destul de mici spre aceaasta destinatie, chiar daca adaugam si costul unui bagaj de cala plus costul transferului in Bruxelles, unde e cazul.

Verificati cand faceti rezervarea daca zborul este direct sau cu escala in Amsterdam (veti vedea mai jos cate un exemplu cu fiecare situatie).

Pentru oferte precedente postate pe Promotrips.ro, pentru Romania - Bruxelles, click AICI.



Simulare Bruxelles - Montreal



Simulare Bruxelles - Montreal pentru 15 - 27 octombrie: 376€. In acest caz:

1. Plecati din gara Bruxelles Midi cu un tren de mare viteza spre aeroportul Amsterdam - Schiphol (bilet inclus in pretul biletului achizitionat)
2. Zbor direct Amsterdam  - Montreal
3. La intoarcere, zbor direct Montreal- Amsterdam
4. Zbor Amsterdam - Bruxelles


(Ca si comparatie) simulare Bucuresti - Montreal



Simulare Bruxelles - New York 



Simulare Bruxelles - New York pentru 4 - 15 decembrie: 397€. In acest caz este vorba de un zbor direct cu Delta Airlines, desi rezervarea se face tot pe site-ul KLM.






(Ca si comparatie) simulare Bucuresti - New York


Oferta de la: KLM
Perioada de rezervare: nu o cunosc
Perioada de calatorie: pentru Montreal, octombrie (si ceva mai scump in septembrie 2015); pentru New York, noiembrie 2015 - martie 2016
Plecare din: Bruxelles
Destinatii: New York, Montreal
Rezervari zboruri: pe site-ul KLM

Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte,  va invit cu caldura sa urmariti Promotrips.ro pe email sau pe Facebook.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine