Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Intre 31 august si 4 septembrie, TAP ofera o reducere de 10 % pentru calatoriile din Bucuresti catre Portugalia, respectiv 15 % pentru zborurile din Bucuresti catre Maroc si Americi. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti codul TAPRO0815 in casuta “Cod Promotional”.


Poate ca 15% nu vi se pare mult, dar daca vom aplica extra-reducerea la promotia Bucuresti - Miami la 496€ (despre care va anuntam AICI) , vom obtine un zbor dus-intors spre Miami la 421€! 

Sigur, nu e usor sa gasiti acest pret, deoarece promotia este valabila din iunie, dar nu e nici imposibil. La o cautare rapida, am gasit de exemplu pentru 13 -26 noiembrie:

Practic asta trebuie sa faceti si voi: sa intrati pe site-ul Tap Portugal, sa cautati pretul cel mai mic pentru destinatiile la promotie si sa aplicati si reducerea suplimentara de 15%. Daca "nimeriti" cel mai  mic pret, veti obtine, de exemplu, Lisabona la circa 180€ sau Rio de Janeiro la 548€. 

Ca sa gasiti pretul minim pentru perioada cautata, bifati la Cautare avansata sa va afiseze numai preturile din categoria Tap Discount (eventual si optiunea Datele mele sunt flexibile):

Veti obtine un tabel, de unde puteti selecta data cu pretul cel mai mic. La acel pret mai aplicati codul de reducere. De exemplu, pentru Miami la 496€, dupa ce aplicati si codul cu reducerea, rezulta pretul final de 422€. La Lisabona, dupa ce aplicati codul de reducere la pretul de 202€, veti obtine pretul final de 182€.

Exemplu pentru Miami:


Exemplu pentru Lisabona:



Simulare Bucuresti - Lisabona:



Oferta de la: Tap Portugal
Cod discount: TAPRO0815  (obligatoriu de introdus pentru reducere!)
Perioada de rezervare: 31 august - 4 septembrie 2015
Perioada de calatorie:

Plecari din: Bucuresti
Destinatii: vedeti mai sus
Bagaj de cala: inclus
Rezervari: pentru  rezervari, puteti accesa site-ul Tap Portugal

Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte,  va invit cu caldura sa urmariti Promotrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine