Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Daca suntem inteligenti si combinam zborurile Ryanair si Wizz Air pe ruta Bucuresti - Bruxelles, obtinem in perioada septembrie-octombrie cateva combinatii la numai 20€ (pret pentru un zbor dus-intors)! 

Va semnalez mai jos datele cu preturile minime si las in sarcina dvs sa le combinati dupa bunul plac...BUCURESTI - BRUXELLES


Zboruri Bucuresti - Bruxelles la 10€ sau 13€ cu Ryanair
Zboruri Bucuresti - Bruxelles la 16€ / 71 lei cu Wizz Air

BRUXELLES - BUCURESTI


Zboruri Bruxelles - Bucuresti la 13€ cu RyanairZboruri Bruxelles - Bucuresti la 10€ sau la 15€ cu WizzAirSimulare pentru 29 septembrie - 8 octombrie:

BRUXELLES - PARIS - BRUXELLESDaca doriti sa ajungeti (din Bruxelles) si in Paris, optiunea mai ieftina, dar mai lunga ca si durata, ar fi autocarul. Am gasit pe site-ul Eurolines bilete dus-intors Bruxelles - Paris la numai 15€! Drumul insa dureaza in jur de 4-5 ore. 

Iata si un exemplu:


Solutia rapida, dar scumpa o reprezinta trenul de mare viteza Thalys, care face aceeasi ruta intr-o ora si 20 de minute, dar costa in jur de 40€ pe directie...Oferta de la: Ryanair, Wizz Air, Eurolines, Thalys
Perioada de rezervare: nu o cunosc
Plecare din: Bucuresti
Destinatii: Bruxelles, Paris
Rezervari zboruri: 
Rezervare autocar Bruxelles - Paris: pe site-ul Eurolines
Rezervare tren Bruxelles - Paris: pe site-ul Thalys


Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte,  va invit cu caldura sa urmariti Promotrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine