Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Agentia online vola.ro are pana astazi, 31 octombrie, o reducere de 15€ pentru toate zborurile. Cuponul de reducere poate fi folosit pentru orice zbor, de la orice companie aeriana achizitionat via vola.ro, dar noi o sa vedem in acest articol cum putem sa ne folosim de aceasta reducere ca sa obtinem preturi chiar mai mici la oferta curenta Ryanair (despre care v-am anuntat AICI).

Practic o sa cautam zboruri dus-intors din Bucuresti spre Roma, Milano, Bologna sau Bruxelles la 20€ cu Ryanair, iar la final o sa obtinem un pret de numai 14€!

Pe scurt: 
  • intrati pe Vola.ro AICI ca sa gasiti usor cele mai mici preturi disponibile.
  • alegeti zborul dorit si aplicati codul de reducere Octombrie, valabil numai astazi, 31 octombrie.
  • veti obtine pretul final, calculat astfel: PRETUL ZBORULUI + TAXA DE SERVICIU - 15€ REDUCERE



Exemplu pentru Bucuresti - Roma


Pasul 1

Intram pe vola.ro si cautam un zbor Bucuresti - Roma la o data cat mai apropiata de data curenta (veti vedea mai jos de ce)



Pasul 2

Facem click pe optiunea Calendar tarife:



Pasul 3

Aceasta optiune ne permite sa vedem cele mai mici preturi pe aceasta ruta de la mai multe companii aeriene si pentru intreaga luna. 

Observam ca cel mai mic pret este de 20€ si este disponibil in 18 noiembrie. Facem click pe el:


Pasul 4 

Avem mai multe date pentru zborul intors la 0€. Selectam data de intoarcere dorita:






Pasul 5

Am obtinut un zbor dus-intors Bucuresti - Roma in 18 - 26 noiembrie la 20€ cu Ryanair. 

Observati ca la acest pret, agentia online percepe si o taxa de serviciu (foarte justificata zic eu), care acopera costul unor servicii oferite de catre agentie si care nu sunt oferite neaparat si de catre compania aeriana (de exemplu se compara preturile de la mai multe companii aeriene). Mai multe detalii gasiti la ei pe site, pe noi ne intereseaza ca in acest caz este de 9€. Asadar costul total pentru noi in acest moment este de 29€.

Facem click pe butonul Continua:


Pasul 6


Dar noi avem azi, 31 octombrie si un cupon cu 15€ reducere (Octombrie) pentru orice zbor achizitionat prin Vola.ro. Dorim sa il folosim, asa ca il introducem si facem click pe Valideaza:



Pret final

Am obtinut pretul final pentru un zbor dus-intors Bucuresti - Roma: 14€ (cu aproximativ 6€ mai mic decat pe site-ul Ryanair):



Daca dorim sa vedem in ce date gasim pretul de 20€ dus-intors pentru alte luni, trebuie doar sa selectam luna dorita. Pentru luna februarie observam ca avem mai multe zboruri la 20€ dus-intors decat pentru luna noiembrie...




Simulari

Sa vedem cate o simulare si pentru celelalte destinatii Ryanair din Bucuresti la oferta:


Dar sigur, puteti sa aplicati codul pentru zboruri de la orice companie, nu doar de la Ryanair. La Wizz Air, gasim  preturi chiar mai mici (care pornesc de la 11.60€ dus-intors), dar sa nu uitam ca aici nu mai este inclus bagajul mare de mana (care se plateste suplimentar):






Oferta de la: vola.ro 
Perioada de rezervare: 31 octombrie 2015
Perioada de calatorie: cand doriti
Cod reducere 15€: Octombrie
Informatii suplimentare: gasiti AICI
Rezervari: pe site-ul Vola.ro

Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine