Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Pana miercuri, 21 octombrie la miezul noptii, Ryanair are 30% reducere la anumite destinatii. Din ce am vazut, din Bucuresti reducerea se aplica pentru toate destinatiile, mai putin pentru Dublin.

Cele mai mici preturi pe directie pe care le-am gasit cu reducere, sunt urmatoarele:

  • Bruxelles: 7€ 
  • Milano Bergamo: 7€
  • Milano Malpensa: 7€
  • Roma: 9.1€
  • Bologna: 9.1€
  • Londra: 14€ sau 20€
  • Madrid: 16€, 20€ sau 25€
Simulari


Simulare pentru Bruxelles la 14€ dus-intorsSimulare pentru Milano Bergamo la 14€ dus-intors
Simulare pentru Milano Malpensa la 14€ dus-intorsSimulare pentru Roma la 18.20€ dus-intorsSimulare pentru Bologna la 18.20€ dus-intorsSimulare pentru Londra la 28€ dus-intorsSimulare pentru Londra la 34€ dus-intors (14€ pe o directie, 20€ pe cealalta)Simulare pentru Madrid la 41€ dus-intors (16€ pe o directie, 25€ pe cealalta)
Cum gasiti cel mai mic pret pe noul site Ryanair

Ca sa gasiti fara prea mult efort cele mai mici preturi pentru destinatia dorita, va sugerez sa va folositi de calendarul de pe noul site Ryanair (acum in versiunea Beta). 

Haideti sa vedem impreuna cum gasim cele mai mici preturi pentru Bruxelles...

1. Deschideti beta.ryanair.com/gb/en/farefinder. Ar trebui sa arate cam asa:2. Asigurati-va ca la From va apare Bucuresti si faceti click pe Let's go.
O sa va apara cele mai mici preturi (fara reducerea de 30%) pentru destinatiile din Bucuresti:3. Faceti click pe Bruxelles si asigurati-va ca aveti selectata optiunea View by Month:Observati ca in luna noiembrie cel mai mic pret pentru un zbor dus Bucuresti - Bruxelles este de 11.89€. Dar noi cautam pretul de 7€. Asa ca incercam pe alte luni... si, supriza, pentru luna februarie gasim mai multe date la acest pret, atat pentru dus, cat si pentru intors:


Mai departe sunt sigur ca va descurcati fara probleme. Desi reducerea de 30% se aplica pentru toate tarifele, este evident ca locurile la preturile minime pe care vi le-am aratat mai sus sunt limitate si este de asteptat sa se vanda repede. Asa ca, pe principiul "nu omorati mesagerul", va rog sa nu ma "certati" pe mine daca nu ati mai prins zboruri la aceste preturi... :)

Oferta de la: Ryanair
Perioada de rezervare: pana miercuri, in 21 octombrie, la miezul noptii
Perioada de calatorie: octombrie 2015 - martie 2016
Plecare din: Bucuresti
Politica bagaje:  inclus in pret un bagaj mare de mana (max. 55x40x20 cm si 10 kg)
Destinatii: Bruxelles Charleroi, Milano Bergamo, Milano Malpensa, Bologna, Roma, Londra Stansted
Rezervari si informatii suplimentare:

Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine