Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Ma bucur sa vad ca dupa Lufthansa, mai vine o companie aeriana la Cluj care ofera legaturi bune spre destinatii intercontinentale. Spre care zboara nu cu orice tip de avion, ci cu Boeing 787 Dreamliner, unul dintre cele mai noi si mai moderne avioane din lume! Ma refer bineinteles la compania poloneza Lot Polish Airlines, care va zbura si din Cluj-Napoca (via Varsovia) incepand cu 2 ianuarie 2016. 

Promotiile curente din Cluj pentru Europa sunt asa-si-asa, totusi as remarca Viena, Stockholm si Paris. La destinatii indepartate, preturi bune sunt pentru Beijing si Toronto. Dar. iata si oferta completa:


Vorbim, desigur, de zboruri dus-intors, cu bagaj de cala inclus in pret si care va lasa pe aeroporturile principale (Stockholm Arlanda, Paris Charles de Gaulle, Londra Heathrow samd).

Cum zborurile vor fi cu escala la Varsovia, recomand sa alegeti variante cu timp de conexiune minim, ca sa evitati sa innoptati acolo.


Simulare Cluj - Viena:






Simulare Cluj - Paris:




Simulare Cluj - Beijing:





Simulare Cluj - Toronto:






Bonus: vizitati Stockholm si... Las Vegas intr-o singura calatorie!


Daca va bate gandul sa bifati doua destinatii Must see intr-o singura calatorie, va propun sa legam de oferta Cluj - Stockholm la 202€ (pret pentru zbor cu escala scurta in Varsovia) si oferta Norwegian din Stockholm spre Las Vegas la 297€ dus-intors (numai cu bagaj de mana de max 10 kg) sau la 404€ (incluse bagaj de cala si masa gratuita la bord). Se zboara direct, tot cu Dreamliner.

Asadar aveti zbor dus-intors din Cluj spre Stockholm plus Las Vegas la 499€ (varianta Light) sau la 606€.

Evident, legatura asta are sens, numai in cazul in care va doriti sa vizitati cateva zile si Stockholm.






Oferta de la: LOT Polish Airlines
Perioada de rezervare: nu o cunosc
Perioada de calatorie: incepand cu 2 ianuarie 2016
Plecare din: Cluj-Napoca
Destinatii: multiple (vezi mai sus)
Escala: la Varsovia
Rezervari: pe site-ul LOT Polish Airlines
Rezervari Stockholm - Las Vegas: pe site-ul Norwegian


Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine