Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Oferta incredibila spre Miami (dar si spre alte destinatii) de la Turkish Airlines pentru zborurile din mai multe orase italiene, cum ar fi Roma, Milano Malpensa, Bologna, Bari, Venetia, Torino samd. 

Iata cateva destinatii care merita sa fie luate in considerare cel putin de catre cei care locuiesc in orase bine conectate prin zboruri cu Italia (cum ar fi Cluj, Timisoara, Targu-Mures, Craiova, Iasi, Bacau samd):

  • Miami: 349€
  • Sri Lanka: 429€
  • Maldive: 439€
  • Sao Paulo, Brazilia: 459€
  • Los Angeles: 519€
  • San Francisco: 529€
Preturile sunt pentru zboruri dus-intors, cu toate taxele, servicii la bord si bagaje incluse si sunt aproximativ aceleasi din orice oras italian. Asta e bine pentru dvs, deoarece puteti sa alegeti cel mai convenabil zbor de legatura din Romania. Mare atentie insa, sa lasati suficient timp intre zboruri, in cazul in care trebuie sa schimbati aeroportul sau ca sa fiti acoperiti in eventualitatea unor intarzieri. In unele cazuri poate fi mai intelept sa va cazati o noapte in Italia.




Simulare Milano Malpensa - Miami, 1 - 10 martie:



Simulare Roma - Sao Paolo, 9 - 16 martie:


Pentru cei care locuiesc in proximitatea Bucurestiului, evident ca nu prea merita efortul de a zbura pana in Italia, pentru diferenta de pret. Chiar recent va "povesteam" de oferta Air Berlin din Bucuresti spre Miami la numai 428€ dus-intors.


Nu am mai trasat liniile pe harta intre destinatii ca erau prea multe :), dar am marcat orasele din Italia din care puteti sa zburati

Oferta de la: Turkish Airlines
Perioada de rezervare: 9 octombrie - 20 noiembrie 2015
Perioada de calatorie: 25 octombrie 2015 - 20 martie 2016, mai putin 17 decembrie - 13 ianuarie. Asadar fix perioada in care puteti gasi cele mai mici preturi din Romania spre Italia...
Plecari din: Roma, Milano, Bari, Bologna, Venetia, Torino, Pisa, Napoli, Genova, Catania
Destinatii: Miami, Sri Lanka, Maldive, Los Angeles, San Francisco, Sao Paolo si altele...
Escala: Istanbul
Rezervari si detalii suplimentare: pe site-ul Turkish Airlines

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine