Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Ministerul Transporturilor a transmis ieri un comunicat de presa, in care anunta ca va aplica o serie de masuri suplimentare de securitate, dupa ce un avion cu 224 persoane la bord s-a prabusit, sambata trecuta, in Egipt. Ultima ipoteza vehiculata este cea a unei bombe aflate la bordul avionului.

Iata si comunicatul integral:

Ca urmare a accidentului de aviaÈ›ie în care a fost implicată, pe data de 31.10.2015, o aeronavă a companiei ruse Kogalymavia, care efectua zborul 9268, pe ruta Sharm el-Sheikh – Saint Petersburg, Ministerul Transporturilor, prin Autoritatea Aeronautică Civilă Română, a decis aplicarea următoarelor măsuri suplimentare de securitate de către transportatorii aerieni români care efectuează zboruri cu originea pe aeroporturi din Egipt:

1. Verificarea adiÈ›ională a antecedentelor echipajului, de către   transportatorul aerian în colaborare cu autoritățile statului.
2. Neacceptarea la îmbarcare, pe aeroporturile din Egipt, a persoanelor care nu au călătorit la dus către Egipt și nu se află pe lista tour operatorului.
3. Realizarea unei verificări a identității pasagerilor la îmbarcarea în aeronavă prin verificarea pașaportului cu cartea de îmbarcare și lista transmisă de tour operator
4. Neacceptarea la îmbarcare a bagajelor de cală ale pasagerilor.
5. Neacceptarea la bordul aeronavei a altor persoane decât pasagerii.
6. Realizarea unui control al accesului la aeronavă, permanent, la toate ușile de acces care sunt deschise.
7. Realizarea unei supravegheri permanente a exteriorului aeronavei.
8. Realizarea unei supravegheri permanente a calei aeronavei și a procesului de încărcare a bagajelor de cală dacă acestea există, până la închiderea căii de acces.
9. Neacceptarea încărcării proviziilor de la bord pe aeroporturile din Egipt.
10. Neacceptarea încărcării mărfurilor și poștei pe aeronavele de pasageri pe aeroporturile din Egipt.
Aceste măsuri, deși îngreunează operarea de pe aeroporturile din Egipt, sunt necesare ca o precautie pentru protejarea cetățenilor români și a aeronavelor transportatorilor aerieni nationali.

Da, din pacate Egipt va ramane in continuare pentru mine pe lista tarilor de vizitat in viitorul... nu foarte apropiat.

Sursa: site-ul Ministerului Transporturilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine