Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Traversata de Ecuator, situata intre Marea Chinei de Sud si Marea Java, insula Borneo este divizata intre trei tari: Indonezia, Malaezia si Brunei. Caracterizata printr-o biodiversitate extrem de pretioasa si de rara, aceasta  se afla pe locul trei pe glob in ceea ce priveste biodiversitatea, dupa padurea amazoniana si padurea ecuatoriala africana.


In mijlocul tarii ramane ultima mare zona salbatica din sud-estul Asiei, pe care organizatiile mondiale de conservare a mediului, conduse de WWF, fac eforturi sa o transforme intr-o rezervatie naturala internationala. Daca va bate gandul sa vizitati aceasta insula superba, puteti sa profitati de ofertele Qatar Airways spre Kuala Lumpur. De acolo mai aveti un zbor sub doua ore cu Malaezia Airlines spre Kuching. Totul la 508€ dus-intors (un pret decent), daca porniti din Bucuresti sau numai 347€ (un pret excelent!) daca porniti din Budapesta.

Pretul minim l-am gasit prin agentia online Paravion.ro, dar acelasi zbor il puteti rezerva doar cu putin mai scump si de pe site-ul Qatar Airways. Alegerea va apartine.

Simulare Bucuresti - Kuching, via Paravion.ro, 15 - 25 martie, la 508€ dus-intors:Simulare Bucuresti - Kuching, via Qatar Airways, 15 - 25 martie, la 532€ dus-intors:Simulare Budapesta - Kuching, via Paravion.ro, 15 - 25 martie, la 347€ dus-intors:Simulare Budapesta - Kuching, via Qatar Airways, 15 - 25 martie, la 369€ dus-intors:
Oferta de la: Qatar Airways
Perioada de rezervare: 2 - 6 noiembrie 2015
Perioada de calatorie: 15 ianuarie - 30 iunie 2016
Plecare din: Budapesta/Bucuresti
Escale: Doha, Kuala Lumpur
Destinatie: Kuching (insula Borneo)
Rezervari: 


Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine