Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Dupa cum probabil ati observat deja, desi preturile sunt foarte mici, nu imi place sa va recomand vacante la mare in sezonul rece. Insa in luna mai vremea deja devine foarte placuta pentru a vizita insulele mediteraneene. Motiv pentru care am aruncat o privire la preturile la bilete de avion si am ales Sardinia pentru o vacanta in perioada 4 - 11 mai 2016 la un pret decent.

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul (pe site-ul companiei aeriene) si cazarea (pe site-ul hotelului, la agentiile online samd). Gasiti toate link-urile la finalul articolului.




Zborurile


  • cu Wizz Discount: zbor dus-intors: 318 lei + bagaje mari de mana: 78 de lei. Total 396 lei/ 87€
  • fara Wizz Discount: zbor dus-intors: 408 lei + bagaje mari de mana: 124 de lei. Total 532 lei/ 117€






Cazare 1



Pentru cazare am ales via Trivago,ro, hotelul Residence La Ciaccia*** din Valledoria, notat cu 4.5 din 5 pe TripAdvisor si cu 8.3 din 10 pe Booking. Tot pe aceste site-uri gasiti si mai multe detalii despre hotel.

Hotelul este situat la circa 70 de km de aeroport, asadar la putin peste o ora de condus. Nota: ca sa puteti vizita insula mult mai usor, recomand sa inchiriati si o masina.



Puteti sa rezervati cazarea de la agentia online preferata (toate cele 3 agentii la care apare pretul cel mai mic - otel.com, amoma.com, booking.com au recenzii bune pe TrustPilot.ro) sau puteti sa rezervati direct de pe site-ul hotelului, unde gasiti un studio la 210€ sau un apartament la 245€.






Cazare 2


Daca doriti cazare mai aproape de aeroport, am gasit pe Booking  o proprietate privata situata chiar pe plaja din Alghero (la circa 11 km de aeroport): Residence Picalè (nota 8.1 din 10), cu preturi care incep de la 1032 de lei/camera, adica 516 lei / 114€ de persoana.




Si pe site-ul proprietatii gasiti acelasi pret:





Iata si descrierea proprietatii de pe Booking:

Residence Picalè este o proprietate situată chiar pe plaja din Alghero, la 20 minute de mers pe jos de port şi centrul istoric. 
Fiecare apartament self-catering are un balcon, majoritatea acestora oferind vedere la mare. Lenjeria de pat şi prosoapele de baie sunt incluse şi sunt schimbate o singură dată pentru sejururi de cel puţin 4 nopţi. Curăţenia finală este, de asemenea, oferită fără costuri suplimentare. 
Reşedinţa Picalè oferă o piscină şi loc de joacă pentru copii. Un teren de tenis şi un teren de fotbal pentru echipe de câte cinci jucători sunt disponibile la un cost suplimentar.
Reşedinţa are vedere la golful Alghero şi se află la distanţă de 15 minute de mers cu maşina de Aeroportul Fertilia. În vecinătate aveţi la dispoziţie o gamă largă de baruri şi restaurante. Personalul poate oferi asistenţă în în ceea ce priveşte organizarea de excursii în Sardinia.


Inchiriere masina

Daca doriti sa inchiriati si o masina (ar fi recomandabil daca doriti sa vizitati insula mai usor), preturile incep de la 152€/saptamana pe rentalcars.com.




Perioada:  4 - 11 mai 2016
Zbor: 87€ cu Wizz Discount, 117€ fara Wizz Discount
Cazare: de la 105€/persoana
Total: de la 192€/persoana
Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Sardinia
Politica bagaje: inclus in pret un bagaj mare de mana (max. 56x45x25 cm)
Rezervare bilete de avion: pe site-ul Wizz Air
Rezervare cazare: 

Residence La Ciaccia
  • direct pe site-ul hotelului
  • la agentiile online: Otel.com, Amoma sau Booking (incepeti cautarea de pe Trivago.ro: click AICI)
Residence Picalè

Rezervare masina: incepeti cautarea de pe site-ul rentalcars.com

Va invit sa aflati mai multe informatii despre Sardinia pe TripAdvisor sau pe WikiTravel


Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.
(Madalin)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine