Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]
Platforma online de calatorii Wizz Tours vine cu o reducere de pana la 15% pentru toate pachetele de zbor + hotel. Tot ce trebuie sa faceti, este sa intrati pe site-ul Wizz Tours (disponibil si in limba romana), sa va alegeti orasul de plecare, destinatia, perioada dorita si sa introduceti codul promotional GIVEME15.
TERMENI ȘI CONDIȚII 

Wizz Tours este un serviciu online oferit de Wizz Tours Kft, o companie înregistrată în Ungaria. Prin rezervarea pe site-ul Wizz Tours, compania prin care rezervați va fi Wizz Tours Kft. 

Reducerea de 15%* se aplică prețurilor pachetelor zbor + hotel care includ taxele de aeroport, toate costurile obligatorii, un bagaj de mână mic (42 x 32 x 25 cm) și taxa de administrare. 

Introduceți codul „GIVEME15” în pagina de căutare de pe wizztours.com pentru a beneficia de reducere pentru rezervarea dumneavoastră. 

Această promoție este valabilă între 3 decembrie, ora 00:00, și 4 decembrie, ora 23:59 (oferta s-a prelungit pana in 6 decembrie), și se aplică tuturor pachetelor zbor + hotel disponibile pe wizztours.com. 

Orele sunt calculate în funcție de fusul orar al Europei Centrale și de Est. Reducerea este valabilă numai pentru rezervările noi care conțin maximum 9 pasageri. 

*de până la 15%


Simulare pentru Bucuresti - Roma, 15 - 18 ianuarie (3 nopti)Oferta de la: Wizz Air
Perioada de rezervare: 3 - 6 decembrie 2015
Perioada de calatorie: oricand
Plecare din: toate orasele din Romania in care opereaza Wizz Air
Destinatii: Europa, Orientul Mijlociu
Cod reducere: GIVEME15
Rezervari: pe site-ul Wizz ToursDaca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine