Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Va sfatuiesc sa profitati de pretul rezonabil oferit de Blue Air si sa vizitati intr-un weekend (de vara) Liverpool, oras in patrimoniul UNESCO si in care s-a nascut legenda Beatles. Un mini ghid de calatorie, foarte frumos structurat, gasiti pe site-ul povestidecalatorie.ro

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul si cazarea. Gasiti toate link-urile la finalul articolului.



Zbor,  3 - 6 iunie: de la 24€

Zbor, cu Blue Air, in 3 - 6 iunie (de vineri pana luni): 107 lei/ 24€ (include si reducerea de 45 de lei pentru metoda de plata prin Transfer Bancar):


Daca doriti sa platiti cu cardul, pretul este de 153 lei / 34€ dus-intors.


Cazare 1: de la 75€/pers/3 nopti

Prima optiune pentru cazare este Stalbridge Guest House***, notata cu 7.8 din 10 pe Booking.com.


Descrierea de pe Booking:
Situat la doar 8 km de centrul orașului Liverpool, proprietatea de familie Stalbridge Guest House oferă acces WiFi gratuit și cine în sistem self-catering. Proprietatea este la 8 minute de mers cu mașina de Aeroportul Liverpool John Lennon. 
Camerele de la Stalbridge au TV cu canale Freeview, facilități pentru prepararea de ceai/cafea, precum și cabină de duș comună sau privată. Dimineața, oaspeții pot utiliza bucătăria comună, care include frigider, cuptor cu microunde, fierbător, prăjitor de pâine și ustensile de bucătărie. Vă rugăm să rețineți că la sfârșit de săptămână bucătăria poate fi utilizată cu program limitat. 
Diferite magazine se pot găsi la 10 minute de mers pe jos de proprietate. Stalbridge Guest House se află la doar 12 minute de mers pe jos de Liverpool South Parkway, fiind situată ideal în apropiere de stația de autobuz Gaston, care oferă servicii spre centrul animat al orașului Liverpool.

Preturile incep de la 684 lei/ 150€/camera twin cu baie comuna sau de la 863 lei/190€/camera dubla, via Booking.com.



Cazare 2:  la 149€/persoana/3 nopti/ mic dejun/ locatie ultracentrala

Pentru cei un pic mai pretentiosi, am ales hotelul The Liner at Liverpool***, notat cu un fabulos 8.6 din 10 pe Booking.


Descrierea de pe Booking:
Hotelul The Liner oferă decor nautic şi camere în stil de cabină de vapor, cu băi de marmură. 
Gara Liverpool Lime Street este la distanţă de doar 2 minute de mers pe jos. 
Cu un televizor LCD şi Wi-Fi gratuit, fiecare cabină modernă include articole de toaletă de lux în baie. De asemenea, în cabine există facilităţi de ceai/cafea, un uscător de păr şi un minibar. 
Hotelul The Liner este situat în mijlocul centrului oraşului Liverpool şi oferă parcare gratuită pentru oaspeţii săi. Academia O2 se află la numai 2 minute de mers pe jos, în timp ce centrul comercial St. John's este la 5 minute de mers pe jos. 
Braseria Seven Seas serveşte o gamă de meniuri şi mâncăruri din bucătăria tradiţională, lângă un acvariu interior imens. Camera Atlantic oferă un mic dejun tip bufet extins, cu ziare gratuite, precum şi ceai şi cafea nelimitat. Elegantul bar Castaway oferă o gamă de băuturi şi un meniu de bar, împreună cu 4 televizoare cu ecran plat la care pot fi urmărite evenimente sportive live.


Pretul este de 297€/camera dubla/ 3 nopti cu mic dejun inclus (toate taxele si comisoanele incluse), via Amoma.com




Perioada: 3 - 6 iunie 2016
Plecare: din Cluj-Napoca
Destinatie: Liverpool
Zbor dus-intors: 24€/pers sau 34€/pers cu Blue Air (bagaj mare de mana inclus), in functie de modalitatea de plata selectata.
Cazare: 
  • Stalbridge Guest House, de la 75€/pers in camera dubla
  • The Liner at Liverpool, 149€/pers in camera dubla, mic dejun inclus
Total de persoana: de la 99€/pers (in functie de optiunea pentru cazare)
Rezervare bilete de avion: pe site-ul  Blue Air
Rezervare cazare: 

Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi oferte, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.
(Madalin)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine