Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Acum circa o saptamana, jucandu-ma pe motoarele de cautare, am observat niste zboruri directe foarte ieftine din Bucuresti spre Creta (Heraklion), operate de catre compania greceasca Ellinair. Acestea porneau de la 65€ dus-intors. Daca faceam rezervarea atunci, eram cu ea. Acest pret a durat insa mai putin de o ora si, pe cand mi-am facut timp sa scriu un articol, a urcat la circa 140€, iar ulterior la circa 220€ (pretul normal).

Nu am mai scris articolul atunci, dar cum am observat ca si Aeronews a anuntat aceasta noua ruta a companiei grecesti, m-am gandit totusi ca poate fi o stire utila pentru cititorii fani ai insulelor grecesti. 

Asadar, cursele vor fi operate in fiecare luni, in perioada 6 iunie - 19 septembrie. Preturile pornesc de la 223€ dus-intors, bagaj de cala si servicii la bord incluse, iar rezervarile puteti sa le faceti direct pe site-ul companiei aeriene.


Nu am vazut pana acum vreun anunt oficial din partea Ellinair.

Perioada de rezervare: oricand
Perioada de calatorie: iunie - septembrie 2016
Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Creata, Grecia
Politica bagaje: inclus si un bagaj de cala de 20kg
Rezervari: pe site-ul Ellinair


Daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi stiri din domeniu, oferte sau promotii bune, va invit cu caldura sa urmariti PromoTrips.ro pe email sau pe Facebook.

Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine