Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Va propun o vacanta in Palma de Mallorca chiar la inceputul lunii octombrie, cu zbor direct din Cluj si cazare dupa buget si pretentii: fie mergeti cu prietenii si luati un apartament, fie va cazati la un hotel cu regim de masa all-inclusive. Stiu, este la sfarsit de sezon, seara este posibil sa fie mai racoare, dar la inceputul lunii inca apa marii are 22-24 grade, asa ca o sa va puteti bucura fara probleme si de baie si de zile frumoase pentru plaja sau plimbare. In iulie - septembrie sunt duble sau triple preturile la avion (fiind folosit si ca charter).

Va propun doua variante de cazare: in apartament central via Airbnb (in care se accepta 4 persoane, ca sa fie costurile mai mici) sau la hotel cu all-inclusive.

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul si cazarea. Gasiti toate link-urile la finalul articolului.



Zbor: de la 158€/p dus-intors

Zbor din Cluj Napoca, 1 - 8 octombrie, cu Wizz Air:

  • cu Wizz Discount: 711 lei/ 158€ (inclus si un bagaj MARE de mana)
  • fara Wizz Discount: 892 lei/ 198€  (inclus si un bagaj MARE de mana)


Cazare 1: in apartament (4 pers): 94€/p 





Pentru cazare am ales, via Airbnb, un apartament central in care se accepta 4 persoane (ideal daca calatoriti cu inca doi prieteni), cu proprietar verificat si cu 54 de reviews pozitive.

Sapte nopti in 1 - 8 octombrie costa pe Airbnb 376€/apartament, adica 94€/p. Airbnb va retine si un depozit de 90€ ca si garantie, care va va fi returnat dupa sejur, daca ati lasat apartamentul "in aceeasi stare in care l-ati gasit" :)...



Evident, daca nu va mai fi disponibil apartamentul cand verificati oferta sau daca nu va place din orice motiv, puteti sa cautati singuri altul pe Airbnb.



Cazare 2: hotel cu all inclusive: 295€/p 

Pentru cazare la hotel am ales BQ Belvedere***, unitate notata cu 8 din 10 pe Booking si cu 4 din 5 pe TripAdvisor.




Descrierea de pe Booking.com:

Aflat la doar 850 de metri de Cala Mayor, BQ Belvedere oferă un serviciu de transfer gratuit la plaja Palmanova şi parcare gratuită. 
Are o piscină mare tip lagună şi 2 căzi cu hidromasaj. Toate camerele hotelului BQ Belvedere au balcon privat. Sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV prin satelit şi acces la internet WiFi, disponibil la un cost suplimentar. Pentru copii se asigură un program de divertisment, care include activităţi la piscina pentru copii şi spectacole live. Există şi un miniclub. 
Hotelul oferă cazare în regim all inclusive, la un preţ convenabil. Belvedere are o zonă mare de grădină, o terasă la soare cu serviciu de snack bar şi un restaurant tip bufet. Există şi parcare privată pentru biciclete. 
Hotelul BQ Belvedere este la 4 km de centrul oraşului Palma de Mallorca şi la mai puţin de 15 km de Aeroportul Son Sant Joan. Magazinele din Cala Mayor sunt la doar 500 de metri.

7 nopti cu all-inclusive in 1 - 8 octombrie: 589€/camera, adica 295€/p, via  Booking.com:




Perioada: 1 - 8 octombrie
Plecare: din Cluj-Napoca
Destinatie: Palma de Mallorca
Zbor dus-intors cu Wizz Air
  • cu Wizz Discount: 158€/pers (bagaj mare de mana inclus)
  • fara Wizz Discount: 198€/pers (bagaj mare de mana inclus)
Cazare 1 in apartament: 94€/pers 
Cazare 2 la BQ Belvedere Hotel: 295€/pers (all-inclusive)
Total zbor + apartament: de la 252€/pers
Total zbor + hotel cu all-inclusive: de la 453€/pers

Rezervare bilete de avion: pe site-ul Wizz Air
Rezervare apartament: pe Airbnb.com
Rezervare hotel: pe Booking.com


Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine