Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




In luna mai, Malta este o destinatie si pentru relaxare si pentru vizitat. Daca avem si un pret foarte bun, cu atat mai bine! 

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul si cazarea. Gasiti toate link-urile in articol.


Zbor direct, 10 - 17 mai: 48€/pers

10 -17 mai (7 nopti), zbor direct din Bucuresti cu Wizz Air: 218 lei/48€ (pret cu Wizz Discount)

Simulare








Cazare, Luna Holiday Complex: 114€/pers



Pentru cazare va propun Luna Holiday Complex***, unitate notata cu 7.6 din 10 pe Booking. In perioada 10 - 17 mai, cazarea va costa 228€/studio dublu, via Otel.com, agentie notata cu 8 din 10 pe TrustPilot.

Iata si descrierea hotelului de pe Booking:
Complexul Luna Holiday oferă cazare în sistem self-catering, la 400 de metri de plaja golfului Mellieha. 
Are 2 piscine mari și o varietate de baruri și restaurante. 
Apartamentele de la Luna Holiday sunt bine echipate, cu chicinetă și zonă de living. În holul hotelului oaspeții au la dispoziție Wi-Fi gratuit. 
Restaurantul are terasă panoramică şi găzduieşte seri tematice, cum ar fi cină cu preparate de rotiserie sau grătare. Oferă divertisment live. Acest complex de 3 stele are, de asemenea, un mic magazin alimentar.

Simulare pret, prin motorul de cautare PromoTrips Hotels (fara taxe):


 Pret final, pe otel.com, toate taxele incluse:








Perioada: 10 - 17 mai 2016
Plecare: din Bucuresti
Destinatie: Malta
Zbor cu Wizz Air: 48€ (cu Wizz Discount)
Cazare: 114€/p in studio dublu, la Luna Holiday Complex***
Total: 162€/p
Optional si contra cost: bagaj mare de mana/bagaj de cala (de exemplu, un bagaj mare de mana costa numai 17€ dus-intors in plus, cu Wizz Discount)
Rezervare bilete de avion: pe site-ul  Wizz Air
Rezervare cazare: Luna Holiday Complex pe Otel.com


Daca nu doriti sa inchiriati o masina sau sa luati un taxi, din cate vad pe Rome2Rio.com, puteti sa luati autobus de la aeroport pana in apropierea hotelului. Mai multe detalii gasiti si pe site-ul Malta Public Transport.




Doriti alta unitate de cazare? Cautati-o singuri, dupa buget si pretentii, comparand cele mai bune oferte de pe piata! Ca sa va ajut, am lansat in parteneriat cu Hotelscombined, varianta beta a motorului de cautare cazare PROMOTRIPS HOTELS! Incercati-l si voi aici:





Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine