Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Va propun sa vizitati in 14 - 21 septembrie unul dintre cele mai moderne si mai frumoase orase de pe coasta Spaniei: Alicante. Inca o sa va puteti bucura atat de vreme frumoasa pentru plaja si vizitat, cat si de apa calda pentru baie (in septembrie apa marii inca are in medie 25 de grade...).

De data aceasta am ales zbor direct din Cluj-Napoca, dar puteti sa optati si pentru zboruri directe din Bucuresti cu Tarom sau cu Wizz Air. De exemplu, zborul Bucuresti - Alicante in 12 - 20 septembrie va costa 189€ cu Tarom (deci bagajul de cala este inclus). Mai trebui sa ajustati corespunzator datele pentru cazare.

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul (pe site-ul companiei aeriene) si cazarea (pe site-ul hotelului, la agentiile online samd). Gasiti toate link-urile la finalul articolului. 



Zbor 14 - 21 septembrie, cu Wizz Air: de la 170€/p 

Zborul dus-intors cu Wizz Air in perioada 14 - 21 septembrie, va costa 761 lei / 170€ (cu Wizz Discount si bagaj mare de mana inclus) sau 942 lei / 210€ (fara Wizz Discount, cu bagaj mare de mana inclus).




Var cazare 1: Hostal La Lonja, de la 107€/p 

Prima optiune pentru cazare este Hostal La Lonja**, unitate notata cu 7.7 din 10 pe Booking.com.


Descrierea de pe Booking:
Hostal La Lonja este situat în centrul oraşului Alicante, lângă piaţa centrală şi parcurile Ruiz de Alba şi Castillo de San Fernando. Plaja Postiguet este la numai 15 minute de mers pe jos de Hostal La Lonja. Orașul vechi este la câțiva pași, iar în apropiere există multe magazine și restaurante. 
Toate camerele sunt prevăzute cu acces gratuit la internet WiFi. Camerele pensiunii sunt dotate cu aer condiţionat şi sistem de încălzire. Toate au baie privată, unele cu duş, altele cu cadă. În sala de mese a pensiunii este servit zilnic un mic dejun continental. Acesta include suc proaspăt de portocale, cafea şi pâine prăjită sau un produs de patiserie. 
Hostal La Lonja este la aproximativ 25 de metri de o parcare publică. Gara principala din Alicante oferă acces uşor la parcul tematic Terra Mítica. Autobuzul care opreşte în apropiere circulă spre plaje precum El Campello sau Playa de San Juan. Stația de autobuz este la 50 de metri, iar oaspeții pot ajunge la aeroport cu autobuzul C6. 
Formalitățile de check-out se pot face confortabil până la 12:00, deci vă puteți relaxa cu încă o ceașcă de cafea.
In perioada 14 - 21 septembrie, cazarea in camera dubla costa 213€, adica 107€/p. Daca doriti sa optati si pentru mic dejun, iesiti la 255€/camera. Gasiti acest pret atat pe site-ul hotelului, cat si pe Booking.com.

Simulare pe site-ul hotelului:




Simulare pe Booking:




Var cazare 2: Hotel Maya, de la 198€/p 

A doua optiune de cazare propusa este Hotel Maya***, unitate notata cu 8.1 din 10 pe Booking.com si cu 4 din 5 pe TripAdvisor.



Descrierea de pe Booking:
Hotelul Maya este situat la poalele Castelului Santa Barbara, la 5 minute de mers pe jos de plaja din Alicante şi la 10 minute de mers pe jos de centru. 
Oferă o piscină sezonieră în aer liber, acces gratuit la conexiunea WiFi şi o sală de fitness cu vedere panoramică. Toate camerele de la Maya au aer condiţionat, TV prin satelit şi minibar. Baia privată este dotată cu uscător de păr. 
De la Maya se poate ajunge ușor la plaja Postiguet, situată la 5 minute de mers pe jos de hotel. 
Restaurantul serveşte preparate locale şi internaţionale, precum şi specialităţi din orez. Există şi o cafenea. Oaspeţii au la dispoziţie room service şi prânz la pachet, precum şi distribuitoare automate de băuturi şi gustări. 
Centrul comercial Plaza Mar 2 este la 100 de metri. Trenul către parcul tematic Terra Mítica şi stațiunea Benidorm are staţie vizavi de Maya. La doar 50 de metri de hotel se află staţia autobuzului C6 care circulă spre aeroport.
In perioada 14 - 21 septembrie, cazarea in camera dubla costa 396€, adica 198€/p. Daca doriti sa optati si cu micul dejun, iesiti la 509€/camera. Gasiti acest pret atat pe site-ul hotelului, cat si pe Booking.com.

Simulare pe site-ul hotelului:





Perioada: 14 - 21 septembrie
Plecare: din Cluj
Destinatie:  Alicante, Spania
Zbor : cu Wizz Air, de la 170€/p
Politica bagaje: inclus in pret bagaj mare de mana
Cazare: 
  • Hostel la Lonja, la 107€/p 
  • Hotel Maya, la 198€/p
Total zbor + cazare
  • Hostel la Lonja: de la 277€/p
  • Hotel Maya: de la 368€/p

Rezervare zbor: pe site-ul Wizz Air
Rezervare cazare la Hostel la Lonja: pe Booking sau pe site-ul hotelului
Rezervare cazare la Hotel Maya: pe Booking sau pe site-ul Hotelului


Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine