Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Un cititor m-a intrebat astazi daca se gasesc ceva zboruri la un pret rezonabil spre Malaga in 2 - 9 august. De curiozitate, iata ce preturi aveau companiile "low-cost": Blue Air circa 325€, iar Wizz Air circa 490€(!). Air France insa... 220€ (e drept, cu escala in Paris, dar scurta). 

Fiindca nu l-am putut ajuta prea mult, deoarece dorea numai zbor direct si daca tot am sapat dupa pret, m-am gandit sa va propun voua un pachet de vacanta pentru aceasta destinatie...

Asadar avem zbor dus-intors Bucuresti - Malaga la 203€ (da, este chiar mai ieftin la agentia Avion.ro), cu Air France. Pentru cazare am ales doua optiuni, ambele cu reviews foarte bune: apartament care accepta 4 persoane intr-un aparthotel sau camera la hotel (2 pers). Alegerea va apartine.

Per total, iesiti la 352€/p, daca calatoriti 4 persoane sau la 406€/pers, daca calatoriti 2 persoane (sau si mai multe, dar pur si simplu preferati camera de hotel in locul apartamentului).

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul si cazarea. Gasiti toate link-urile in articol. Sigur, puteti sa schimbati perioada si durata sau optiunile de cazare dupa propriile gusturi si pretentii.


Zbor Bucuresti - Malaga, 2 - 9 august, 203€/p

Pentru zbor, puteti sa faceti rezervarea fie pe Avion.ro, fie direct pe site-ul Air France la 221€, fie, evident, la agentia online preferata de dvs. Zborurile vor fi cu escale foarte scurte in Paris.

Zbor Bucuresti - Malaga, 2- 9 august, cu Air France: 203€, via Avion.ro





Zbor Bucuresti - Malaga, 2- 9 august, cu Air France: 221€,  direct pe site-ul Air France:





Cazare 1: Apartamentos San Pablo, 149€/p (grup de 4 pers)

Apartamentos San Pablo este notat cu 8.3 din 10 pe Booking si cu 4 din 5 pe Trip Advisor. 


Descrierea de pe Booking:
Apartamentos San Pablo se află în cartierul tradițional Trinidad din Málaga, la 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al oraşului. 
Acest complex modern de 12 apartamente oferă Wi-Fi gratuit și o terasă pe acoperiș cu șezlonguri. Toate apartamentele sunt amplasate în jurul unui patio central şi pun la dispoziţie chicinetă bine utilată cu frigider, cuptor cu microunde și aparat de cafea. De asemenea, fiecare apartament oferă mașină de spălat cu uscător. Este disponibil un serviciu de curăţenie zilnic, la cerere şi la un cost suplimentar. Apartamentele luminoase și spațioase au pardoseală din lemn şi cameră de zi cu canapea extensibilă și TV cu ecran plat. Baia este dotată cu uscător de păr. 
Plaja Malaga se află la 10 minute de mers cu mașina. Puteţi ajunge cu uşurinţă la autostrada AP7, iar Aeroportul Malaga se află la 15 minute de mers cu mașina. În apropiere este disponibilă o parcare publică gratuită. 
Formalitățile de check-out se pot face confortabil până la 12:00, deci vă puteți relaxa cu încă o ceașcă de cafea.

Un apartament cu 1 dormitor si canapea extensibila in living, pentru 4 adulti, costa 595€, adica 149€/pers, via Booking.




Cazare 2: Zenit Malaga, 203€/p 

Hotelul Zenit Malaga*** este notat cu 8.3 din 10 pe Booking si cu 4 din 5 pe Trip Advisor. 


Descrierea de pe Booking:

Zenit Málaga este la 20 de minute de mers pe jos de centrul orașului. 
Oferă camere izolate fonic, cu WiFi gratuit, meniu de perne şi TV prin satelit. Toate unităţile de cazare de la Zenit Málaga au decor modern şi aer condiţionat. Baia din marmură include articole de toaletă şi uscător de păr. Restaurantul hotelului, Malagueta, oferă un mic dejun tip bufet şi preparate tradiţionale andaluze şi mediteraneene. Acesta are un decor elegant şi multă lumină naturală. 
Lângă hotel există o staţie de autobuz, care vă va permite să ajungeţi cu uşurinţă în alte zone ale oraşului. Muzeul Picasso este la aproximativ 1,5 km, iar plaja Malagueta se află la 5 minute de mers cu maşina.

Camera matrimoniala, rezervata direct pe site-ul hotelului, va costa 406€, adica 203€/pers.




Perioada: 2 - 9 august 2016
Plecare: din Bucuresti
Destinatie:  Malaga, Costa del Sol
Zbor dus-intors cu Air France la 203€/p 
Politica bagaje: inclus in pret bagaj de cala
Cazare: 
  • Apartamentos San Pablo, la 149€/p (4 pers)
  • Hotel Zenit Malaga, la 203€/p (2 pers)
Total: 
  • cu apartament:  352€/p
  • la hotel: 406€/p
Rezervare bilete de avion: 
Rezervare cazare : 


Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine