Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Va propun o vacanta pe care nu o veti uita prea usor: zece zile la inceput de octombrie in Palma de Mallorca, Ibiza si in Barcelona, cu zbor din Cluj-Napoca. Stiu, este la sfarsit de sezon, seara este posibil sa fie mai racoare, dar la inceputul lunii inca apa marii are 22-24 grade, asa ca o sa va puteti bucura fara probleme si de baie si de zile excelente pentru plaja sau plimbare!

Pretul biletului de avion include si un bagaj mare de mana.  Voua va mai ramane sa va ocupati de cazare (puteti sa va inspirati din exemplele date in articolele trecute).

Iata si detaliile:

  • 1 octombrie: zbor Cluj - Palma de Mallorca, cu Wizz Air: 263 lei/ 58€ (cu Wizz Discount) sau 331 lei/ 74€ (fara Wizz Discount), bagaj mare de mana inclus
  • 4 octombrie: zbor Palma de Mallorca - Ibiza, via Iberia, operat de Air Nostrum: 88€, inclus bagaj mare de mana, plus bagaj de cala de 23 kg
  • 7 octombrie: zbor Ibiza - Barcelona, cu Vueling25€, bagaj mare de mana inclus
  • 10 octombrie: zbor Barcelona - Cluj, cu Wizz Air: 85€ (cu Wizz Discount) sau 100€ (fara Wizz Discount), bagaj mare de mana inclus. 
Total: 256€/pers (daca aveti Wizz Discount) sau 287€ daca nu aveti Wizz Discount).

Dimensiuni maxime pentru bagajul mare de mana:

  • Bagajul mare de mana la Wizz trebuie sa aiba max 56x45x25cm.
  • Bagajul mare de mana la Vueling trebuie sa aiba max 55x40x20 cm si 10 kg (asadar aceasta va fi dimensiunea maxima cu care trebuie sa plecati de acasa)
  • Bagajul mare de mana la Air Nostrum trebuie sa aiba max 56 x 45 x 25cm.
Nota: pretul biletului Palma de Mallorca - Ibiza cu Air Nostrum include si un bagaj de cala de 23 kg. Asadar, daca doriti sa cumparati bagaj de cala si la Wizz si Vueling, iesiti per total la circa 300€ (in varianta cu Wizz Discount). 


Simulari:


Cluj - Palma de Mallorca



Palma de Mallorca - Ibiza





Ibiza - Barcelona



Barcelona - Cluj


Oferta de la: Wizz Air, Vueling, Air Nostrum
Perioada de rezervare: oricand 
Perioada de calatorie:  1 - 10 octombrie (evident, puteti sa cautati si pentru alte perioade)
Plecare din: Cluj-Napoca
Destinatii: Palma de Mallorca, Ibiza, Barcelona
Rezervari: 


Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine