Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Din nou Expedia o face lata... Dupa ce au avut la vanzare zboruri din Bucuresti spre Hong Kong la 316€ sau  din Budapesta spre Tokyo de la 158€ dus-intors, acum vin cu zboruri ieftine (care pornesc de la 280€ dus-intors) din Amsterdam spre destinatii mai indepartate din Asia, Oceania si Australia cu China Airlines. Cum ar fi...

Palau, o tara insulara situata in vestul Oceanului Pacific, la circa 800 km est de Filipine, fiind parte din grupul de insule mai mari ale Microneziei.


... sau Guam, cea mai mare insula a arhipelagului Micronezia si se afla in administrarea Statelor Unite ale Americii..




Mai gasiti preturi mici si spre Manila, Bali, Jakarta, Auckland (acesta din urma pe la circa 590€) samd, dar nu toate merita efortul datorita orarului de zbor destul de lung.

Zborurile sunt in principiu cu 2 escale (de exemplu in Bangkok si in Taipei). Unele escale, precum cea din Taipei, necesita si cazare peste noapte (prilej bun pentru a mai vizita pe scurt un oras foarte frumos).

Zbor de legatura directe gasiti din Bucuresti cu Tarom sau KLM de la 135€ (la agentiile online, cum ar fi Avion.ro). Din provincie mai puteti sa zburati direct spre Eindhoven cu Wizz Air.

Important: poate este o eroare de pret, poate nu. Am inteles ca la celelalte oferte bune de la Expedia nu au fost probleme cu rezervarile facute. Dar nu pot sa va garantez, asadar rezervati "pe barba voastra" :). In astfel de situatii, se recomanda sa nu va faceti alte planuri de calatorie (cum ar fi rezervarea zborului de legatura sau a cazarii), pana nu aveti confirmarea ferma a zborului. In mod normal, daca se anuleaza biletul, se returneaza si banii cumparatorului.


Simulari

Va dau doar cateva exemple, in rest va las sa va jucati singuri pe Expedia Hong Kong, cu destinatiile si perioadele dorite.


Amsterdam - Palau, 21 noiembrie - 7 decembrie: 2396$HK, adica 278€ dus-intors








Amsterdam - Guam, 28 noiembrie - 7 decembrie: 2595$HK, adica 301€ dus-intors






Amsterdam - Palau, 28 noiembrie - 7 decembrie: 2616$HK, adica 304€ dus-intors




Zboruri Bucuresti - Amsterdam la 135€ dus-intors, pe site-ul Avion.ro:




Zboruri Bucuresti - Amsterdam la 147€ dus-intors, direct pe site-ul Tarom:


Oferta de la: China Airlines
Perioada de rezervare:  nu o cunosc
Perioada de calatorie: in special iunie - decembrie 2016, posibil si in alte luni
Plecari din: Amsterdam
Destinatii: Asia, Oceania, Australia
Rezervari: pe  Expedia Hong Kong: expedia.co.hk in dolari Hong Kong


Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine