Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]




Va propun un nou city break in capitala Greciei, dar de data aceasta am ales zboruri din provincie cu Tarom. Perioada este 11 - 14 iunie, iar preturile pentru zbor plus cazare se invart intre 148€ si 159€, in functie de orasul de plecare.

Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul (pe site-ul companiei aeriene) si cazarea (pe site-ul agentiei online). Gasiti toate link-urile in articol.




City break in Atena: 11 - 14 iunie


Zbor dus-intors cu Tarom:

  • din Timisoara: 88€
  • din Iasi: 93€
  • din Cluj: 96€

Simulare Timisoara - Atena



Simulare Iasi - Atena


Simulare Cluj - Atena









Cazare: Exis Hotel**, la 60€/p


Pentru cazare am ales Hotelul Exis**, notat cu 7.8 din 10 pe Booking, la pretul de 120€/camera dubla, via Easytobook.com. Descrierea de pe Booking:
Acest conac atenian vechi transformat într-un hotel elegant de tip boutique are o amplasare excelentă în Piața Amerikis, la doar 10 minute de mers cu mașina de centrul orașului și la 7 minute de Muzeul Național de Arheologie și de cea mai apropiată stație de metrou. 
Hotelul Exis oferă camere cu baie privată cu duș sau cadă spa, toate cu paturi king-size, amenajate magnific în diferite stiluri. Fiecare este bine dotată cu TV, încălzire/aer condiționat și room service. Facilitățile generale de la Hotelul Exis includ bar și local cu autoservire. Oaspeții pot folosi facilitățile de parcare din imediata vecinătate a hotelului, la un tarif special. Serviciile includ apeluri gratuite de telefon fix peste tot în Grecia, Europa, Statele Unite ale Americii, Canada și Australia.
Hotelul Exis se află într-un cartier central luxos, iar de acolo se poate ajunge ușor la restaurante, patiserii și cinematografe.




Perioada: 11 - 14 iunie 2016
Zbor: 88€/93€/96€ 
Cazare: 60€/p
Total:

  • 148€ din Timisoara
  • 156€ din Iasi
  • 159€ din Cluj
Plecare din: Timisoara/Iasi/Cluj
Destinatie: Atena
Politica bagaje: inclus in pret si bagaj de cala
Rezervare bilete de avion: pe site-ul Tarom
Rezervare cazare: pe Easytobook.com



Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine