Full width home advertisement

Save on your hotel - hotelscombined.com

Post Page Advertisement [Top]





Periodic selectez din Top 1000 Minuni ale Lumii , creat de Howard Hillman, una sau mai multe destinatii pentru care creez pachete de vacanta cu zbor si cazare incluse.

Astazi mergem in Cappadocia, mai exact in Goreme, orasul sculptat in roca vulcanica, situat la intrarea in Parcul National Goreme, parc care face parte din patrimoniul cultural UNESCO. Cred ca imaginile vorbesc de la sine, asa ca trecem la detaliile calatoriei...!


Veti zbura din Bucuresti via Istanbul spre Kayseri, Turcia, cu Pegasus Airlines. De acolo mai aveti circa 70 km pana in Goreme (aproximativ 1 ora cu masina).




Nota: oferta este de tip Do it yourself, adica trebuie sa rezervati dvs separat zborul (pe site-ul companiei aeriene) si cazarea (pe site-ul hotelului, la agentiile online samd). Gasiti toate link-urile la finalul articolului.



Zbor Bucuresti - Kayseri: 103€ dus-intors

Zbor dus-intors Bucuresti - Kayseri (escala in Istanbul), cu Pegasus Airlines,  in 8 - 12 iunie, la 103€ (bagaj de mana de max 8 kg inclus in pret):







Transfer Kayseri - Goreme: 30€ dus-intors

Pe site-ul Goreme.com am gasit transfer de la aeroportul din Kayseri in Goreme la 15€ pe sens/persoana. Pentru rezervare, trebuie sa trimiteti mail la info@goreme.com.

ATENTIE: multe dintre hoteluri (inclusiv cel recomandat de mine) ofera transfer contra-cost din Kayseri, asa ca merita cand rezervati hotelul sa intrebati si care ar fi costul pentru transfer. S-ar putea sa iesiti chiar mai ieftin...





Cazare 1: camera tip pestera la View Cave Hotel, 56€/pers


Pentru cazare am ales View Cave Hotel, unitate notata cu 8.3 din 10 pe Booking si cu 4.5 din 5 pe Tripadvisor.







O camera dubla tip pestera cu mic dejun costa 112€/4 nopti, adica 56€/persoana, via Booking.com.




Doriti sa va cazati si mai ieftin? La Ufuk Hotel Pension (nota 8.2 din 10 pe Booking), platiti numai 39€/pers in camera dubla, via Booking (dar micul dejun nu mai este inclus)!




Perioada: 8 - 12 iunie 2016
Plecare: din Bucuresti
Destinatie: Goreme, Cappadocia
Zbor dus-intors: 103€/p 
Bagaj de mana: inclus in limita a 8 kg (daca aveti nevoie de bagaj mai mare, biletul cu bagaj de cala inclus costa numai cu 13€ in plus, asadar 116€)
Transfer dus-intors: 30€/p
Cazare cu mic dejun la View Cave Hotel: 58€/p (alternativa, cazare la Ufuk Hotel Pension: 39€/p)
Total:  191€/p (sau 172€/p pentru varianta a 2-a de cazare)

Rezervare bilete de avion: pe site-ul Pegasus Airlines
Rezervare transfer: intrebati la hotel sau trimiteti mail la info@goreme.com
Rezervare cazare la View Cave Hotel: pe Booking.com
Rezervare cazare la Ufuk Hotel Pension: pe Booking.com


Doriti alta unitate de cazare in Goreme? Cautati-o singuri, dupa buget si pretentii, comparand cele mai bune oferte de pe piata! Ca sa va ajut, am lansat in parteneriat cu Hotelscombined, varianta beta a motorului de cautare cazare PROMOTRIPS HOTELS! Incercati-l si voi aici:



Pe PromoTrips.ro postam regulat cele mai bune oferte sau promotii pe care le gasim in cautarile noastre pentru bilete de avion, cazare sau pachete de vacanta. Fii printre primii care le afla, urmarindu-ne pe email sau pe Facebook
Madalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bottom Ad [Post Page]



Esential

YOUTUBE: Cum sa cauti zboruri ieftine